X2VoIP – Voice over IP

X2VoIP (Voice over IP) betekent simpelweg bellen over het internet in plaats van bellen over de traditionele telefoonlijn. X2VoIP draagt bij aan een grote kostenbesparing en kan eenvoudig en snel worden aangesloten.

U kunt X2VoIP eenvoudig inzetten zonder grote veranderingen aan te brengen in uw huidige situatie. U blijft bijvoorbeeld gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden.

Eén ding is zeker: X2VoIP levert u binnen een maand al een flink voordeel op en dat voordeel loopt iedere maand verder op!

Minder vaste kosten

X2VoIP levert u een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is. Met X2VoIP heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig.

Minder belkosten

U gaat waarschijnlijk minder betalen per minuut en per gesprek dan in uw huidige situatie. X2VoIP hanteert namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Als uw organisatie over meerdere vestigingen beschikt, belt u onderling zelfs helemaal gratis. Natuurlijk gaat dit voordeel ook op als uw mensen ‘thuiswerken’.

Eenvoud telt

Via de Nederlandstalige portal www.mijnx2com.nl heeft u eenvoudig en direct toegang tot al uw informatie, waaronder uw facturen. Het portaal is via een standaard webbrowser te bereiken. Er wordt dus geen software geïnstalleerd.

Flexibel en schaalbaar

X2VoIP is flexibel en schaalbaar. Een goede telefonie oplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met uw organisatie. Met X2VoIP zijn we daar goed in geslaagd. Er is geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer.

Goed inzicht

Met X2VoIP heeft u meer inzicht in de kosten en besparingen dan ooit. Geen tien enveloppen met verschillende facturen, maar één helder overzicht.

Wat kost het en wat levert het op

De kosten van X2VoIP zijn afhankelijk van de mogelijkheden van uw huidige telefooncentrale en het aantal mensen binnen uw organisatie dat van X2VoIP gebruik gaat maken. Uw telecomleverancier kan het snel voor u uitrekenen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Eén ding is zeker: X2VoIP levert u binnen een maand al een flink voordeel op en dat voordeel loopt iedere maand verder op.

Hoe te krijgen

X2com levert al haar diensten via een sterk netwerk van professionele telecombedrijven. Ook bij u in de buurt is een X2com partner gevestigd. Neem even contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van X2VoIP

Minder kosten
Eenvoudig in gebruik
Flexibel en schaalbaar
Duidelijk inzicht in kosten en besparingen
Werkt op uw telefooncentrale

Download de brochure

Bel of mail ons!
088 – 889 22 66
info@x2com.nl

NIEUWSBRIEF

Iedere maand de laatste ontwikkelingen en nuttige tips in uw mailbox?
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Word partner

X2VoIP aanbieden aan uw klanten?
Genoeg redenen om X2com partner te worden!

Sterk in innovatie
Kennis op hoog niveau
Full service of white label
Maximale ondersteuning
Interessant verdienmodel