senior backend developer

Stijn Buurman

Stijn Buurman ontwikkelt als senior backend developer de software voor ClearVox bij X2com. Hij werkte al voor ClearVox toen dit bedrijf enkele jaren geleden samenging met X2com. 

Stijn bouwt nieuwe features en lost problemen op voor klanten. Ook houdt hij zich bezig met het integreren van toepassingen van externe partijen in ClearVox. “Ik heb voor ClearVox gekozen, omdat ik het leuk vind om eigen input te geven en ik hier de ruimte krijg om zelf ideeën in te brengen. Hiervoor werkte ik voor een softwarebedrijf, daar deed ik vooral veel maatwerk voor klanten en dat is echt wel anders werken.”

Ownership

Hij vindt zijn werk afwisselend, omdat ClearVox een uitgebreid product is met heel veel verschillende aspecten. “We werken met een klein team van vijf ontwikkelaars aan het hele product, en niet maar aan een deel ervan. Dat geeft een gevoel van ownership.” 
Qua collega’s heeft hij het meeste contact met het ClearVox-team, wat natuurlijk ook logisch is. Leuk aan X2com vindt hij de ‘fun’-activiteiten die georganiseerd worden. “En het zijn allemaal heel gezellige mensen.”

Ontwikkelen

Voor de toekomst zou Stijn zich graag verder willen ontwikkelen als software-architect. “Dan houd je je meer bezig met the big picture en minder met de details. We zijn nu eenmaal hard aan het groeien. Hoe groter het team, hoe logischer dat iemand die taak op zich neemt.”

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.