Vast mobiel integratie (VaMo)

Vast mobiel integratie (VaMo)

U heeft de mogelijkheid om de dienst X2mobile slim te integreren met de X2nexxt telefooncentrale. Dit noemen we vast-mobiel integratie. Door de integratie fungeert het mobiele toestel als een intern toestel. U beschikt hiermee over een krachtige totaaloplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgt als vaste telefonie.

Betrouwbaar een efficiënt

Bij X2com worden mobiele toestellen rechtstreeks geïntegreerd, op SIM-niveau, aan een intern nummer op uw centrale. Er is dus geen sprake van ingewikkelde routeringen, WiFi, een eigen zendmast (picocell). Met X2mobile is vaste en mobiele telefonie geïntegreerd op de meest betrouwbare en kostenbesparende manier.

Eén centrale, 1 (intern) nummer, iedereen bereikbaar

Al het telefoonverkeer (vast en mobiel) loopt via één centrale. Zowel de vaste als de mobiele toestellen worden betrokken in de regie voor het afhandelen van inkomend telefoonverkeer. Per toestel stelt u in tussen welke nummers en op welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Dat betekent dat ook (meerdere) mobiele toestellen over kunnen gaan als er naar het hoofdnummer wordt gebeld. U stelt zelf in of dat u een tweede inkomend gesprek als dubbelgesprek wilt ontvangen of dat deze direct naar de voicemail dient te gaan.

Alle vaste en mobiele toestellen zijn bereikbaar via 1 (intern) nummer. Uw mobiele telefoon gaat tegelijkertijd over met uw vaste toestel als u wordt gebeld. Het maakt hierbij niet uit of u hierbij via uw directe of interne nummer wordt gebeld. Vanaf een mobiel toestel kan ook via een intern nummer gebeld worden naar vaste toestellen. Alle vaste en mobiele toestellen kunnen het hoofdnummer, een persoonlijk vast nummer van uw organisatie of uw mobiele nummer meesturen. De keuze is aan u.

Status overal inzichtelijk

Op het moment dat X2mobile geïntegreerd is met de vaste lijn en u bent op één van beide toestellen in gesprek, dan kunnen uw collega’s zowel in de X2nexxt portal als op de toestellen van uw vaste telefonie system. U ziet dus altijd of iemand beschikbaar is.

Doorverbinden

U heeft de mogelijkheid om een gesprek vanaf uw mobiele telefoon door te verbinden naar een willekeurige collega op kantoor.

Wij hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales van X2com. Via telefoon 088 – 889 2244 of e-mail: sales@x2com.nl.

NIEUWSBRIEF

Iedere maand de laatste ontwikkelingen en nuttige tips in uw mailbox

Word partner

X2VoIP aanbieden aan uw klanten?
Genoeg redenen om X2com partner te worden!

Sterk in innovatie
Kennis op hoog niveau
Full service of white label
Maximale ondersteuning
Interessant verdienmodel