Visie

De telecommarkt is sterk in beweging. We zien aan de vraagzijde twee belangrijke argumenten om VoIP in overweging te nemen. Dat zijn kostenbesparing en flexibiliteit. De belangrijkste voorwaarden hierbij zijn eigen regie en veiligheid. Op dit moment ondervindt de besluitvorming over de inzet van VoIP nog veel hinder door gebrek aan kennis en helder inzicht. Hierdoor bestaat bij veel bedrijven en instellingen nog steeds een soort angst om de stap naar VoIP definitief te zetten.

Kostenbesparing
Veel bedrijven en instellingen zijn weliswaar bekend met de financiële voordelen, die VoIP met zich meebrengt. Maar het gaat hierbij vaak alleen om de daadwerkelijke belkosten. De kostenbesparing door efficiënter en/of flexibeler werken wordt lang niet altijd meegenomen. Voor veel bedrijven en instellingen zou het goed zijn om de huidige setting eens op te schonen. In de loop der jaren zijn diensten en faciliteiten op elkaar gestapeld. Hierdoor is een ondoorzichtige situatie ontstaan, waardoor te veel wordt betaald voor telefonie.

Flexibiliteit
Het ‘nieuwe werken’ is een bekend begrip geworden. Toch blijkt dat er nog veel argumenten op tafel moeten komen om deze stap te zetten. Dit heeft lang niet altijd te maken met de benodigde investering.

Keuzevrijheid & veiligheid
Bij veel bedrijven en instellingen bestaat nog steeds de wens om het beheer van VoIP telefonie binnen de muren te houden. Niet alleen ‘onbekend maakt onbemind’ en behoefte aan keuzevrijheid zijn hiervan de redenen. Telefonie helemaal (softwarematig) buiten de muren brengen wekt ook nogal eens het gevoel van onveiligheid op.

Missie

X2com wil zoveel mogelijk bedrijven en instellingen stimuleren de voordelen van VoIP diensten te ervaren. Tegelijkertijd ziet X2com het als haar taak en verantwoordelijkheid om deze diensten in de best mogelijke kwaliteit aan te bieden en professioneel te ondersteunen. Alle diensten worden daarom door X2com zelf ontwikkeld. Een snelle, probleemloze implementatie, maximaal gebruikersgemak en een aantoonbare kostenbesparing zijn hierbij belangrijke voorwaarden. Via een partnernetwerk van telecom- en ICT-resellers vindt de distributie plaats. Hierdoor is het mogelijk om schaalvergroting toe te passen, waardoor diensten van de best mogelijke kwaliteit nu en in de toekomst betaalbaar blijven.

“X2com ziet het als haar taak en verantwoordelijkheid om telecom diensten in de best mogelijke kwaliteit aan te bieden“

NIEUWSBRIEF

Iedere maand de laatste ontwikkelingen en nuttige tips in uw mailbox?
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Word partner

X2VoIP aanbieden aan uw klanten?
Genoeg redenen om X2com partner te worden!

Sterk in innovatie
Kennis op hoog niveau
Full service of white label
Maximale ondersteuning
Interessant verdienmodel