Onze diensten

Alles op internet- en telefoniegebied
500+ tevreden partners
GEMIDDELDE WAARDERING
8,2
DIENSTEN

Een breed aanbod van de allerslimste oplossingen voor de toekomst

X2com biedt diensten aan op het gebied van:

  • Internetverbindingen
  • Voice over IP-oplossingen
  • Telefooncentrales met vast-mobielintegratie on premise en hosted
  • Mobiele telefonie
  • ClearVox Nexxt: zowel on-premise als hosted
  • Interactieve zakelijke tv

Met de diensten van X2com bied jij jouw klanten een compleet pakket. Maar we gaan nog een stapje verder en bieden jou alle ondersteuning.

 

Partnerportal

Met de gebruiksvriendelijke en naar eigen wens in te richten portal van X2com bieden wij jou een werkomgeving met alle tools om zelfstandig aan de slag te gaan met volledige controle over jouw klantportfolio. Van het opvragen van postcodegerichte informatie en portering tot documentatie.

 

Development

De stabiliteit en constante ontwikkeling van ons netwerk staan bij X2com voorop. Wij beheren ons netwerk zelf en het draait op onze eigen soft- en hardware. We ontwikkelen onze diensten in samenspraak met onze partners en eindgebruikers.

 

Support

Ons zeer deskundige supportteam staat voor jou klaar. Met gratis trainingen ondersteunen we je bij de introductie en implementatie van onze producten en diensten. Toch problemen? Dan kijken we met je mee en ondersteunen je totdat alles naar wens werkt.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteunining

Full service of wholesale??? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.