X2com trainingen

Wij bieden regelmatig sales- en technische trainingen die bij ons in Rosmalen verzorgd worden. Hieronder de trainingen die nu gepland staan en waarvoor je je direct kunt inschrijven.

Training op maat?

Heb je behoefte aan een training op maat? Neem dan contact met ons op!

Demonstratie ClearVox Nexxt/X2nexxt platform

Op speciaal verzoek gaat Nick de Haas op donderdag 23 april om 14.00 het Nexxt platform demonstreren. Deze demonstratie is ideaal voor partners en/of klanten die interesse hebben in de ClearVox on-premisse devices of gebruik willen maken van de X2nexxt hosted dienst.

Meer informatie over deze training

Nexxt Basic training

Wil je toch aan slag met de ClearVox Nexxt of X2nexxt en kun je niet wachten op de inhouse Nexxt Basis training dan kun je jezelf nu inschrijven voor onze online technische Nexxt Basic training. Deze training start om 9 uur en duurt tot ongeveer 12 uur. Er zijn geen kosten aan deze training verbonden.

Tijdens deze workshop word je in een live omgeving stap voor stap meegenomen in de configuratie van een ClearVox Nexxt of X2nexxt.

Meer informatie over deze training

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks een korte nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen en handige tips.

*

Presentatie X2voip Teams trunk

Michiel Schippers, onze Channel Account Manager, presenteert op dinsdag 2 juni onze nieuwe dienst: X2voip Teams trunk.

Maak jij of jouw klant gebruik van Microsoft 365 in combinatie met Teams om online te vergaderen of meetings te beleggen en wil je graag jouw medewerkers of klanten de mogelijkheid geven om direct vanuit Microsoft Teams te bellen?

Meer informatie over deze training