X2connect – internetverbindingen

Ook voor verbindingen met het internet, xDSL of glasvezel, bent u bij ons aan het juiste adres.

Telefonie is een dienst die u als ondernemer net zo vanzelfsprekend vindt als gas, water en licht. Voor ons is de kwaliteit van de verbinding die nodig is om te bellen via het internet, even vanzelfsprekend. Continuïteit is een absolute voorwaarde.

X2connect is de basis om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn.

Waarom kiest u voor X2connect?

X2com voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van al haar diensten. We willen daarom iedere X2com dienst op alle niveaus kunnen beheren. Dat biedt u de garantie dat u er maximaal van profiteert.

Welke verbinding heeft u nodig?

X2com levert internetverbindingen op basis van xDSL en glasvezel (fiber). Afhankelijk van waar u uw internetverbinding voor gaat gebruiken, kiest u voor xDSL of glasvezel. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Welke snelheid moet u kiezen?

Naast het internetverkeer zal misschien ook uw X2com VoIP dienst gebruik gaan maken van deze verbinding. Door een slimme techniek kunnen telefoonverkeer (spraak) en internetverkeer (data), over dezelfde verbinding lopen. Ook het aantal gelijktijdige telefoongesprekken dat moet kunnen worden gevoerd, is bepalend voor de snelheid van de verbinding die u kiest.

Wat kost het?

Wat een X2connect verbinding u kost is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek welk type verbinding aansluit bij uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat levert het op?

Een X2connect verbinding levert maximale zekerheid op voor wat betreft continuïteit van de diensten over deze verbinding. Door voor X2connect te kiezen beschikt u bovendien over één aanspreekpunt voor alle X2com diensten. Dus snelle en professionele support, voor die extra zekerheid.

Hoe te verkrijgen?

X2com levert al haar diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven. Ook bij u in de buurt is er een X2com partner gevestigd. Neem even contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van X2connect

Betrouwbare verbinding
Beheer op alle niveaus
Eén aanspreekpunt
Precies de verbinding die bij u past
Eenvoudig opschalen
Alles op één factuur

Download de brochure

Bel of mail ons!
088 – 889 22 66
info@x2com.nl

Word partner

X2connect aanbieden aan uw klanten?
Genoeg redenen om X2com partner te worden!

Sterk in innovatie
Kennis op hoog niveau
Full service of white label
Maximale ondersteuning
Interessant verdienmodel

De zekerheid van altijd online, meer bandbreedte en stabiliteit?
Het is mogelijk met de dienst Viprinet!