Internet

Internetverbindingen

X2connect - internetverbindingen

Voor iedere situatie een oplossing met onze internet-, xDSL- en glasvezelverbindingen

Internet is een primaire behoefte in de bedrijfsvoering. Daarbij is een stabiel en kwalitatief sterke verbinding essentieel. Ongeacht of je internet gebruikt voor data of in combinatie met telefonie, continuïteit is een absolute voorwaarde. X2connect is de basis om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Wij bieden hierbij verschillende opties aan, zoals xDSL of glasvezel (fiber), afhankelijk van de oplossing en snelheid die je zoekt.  
X2connect - internetverbindingen
Altijd stabiel internet 

Waarom kiezen voor X2connect?

Met X2connect ben je in elke situatie verzekerd van een stabiele internetverbinding. Is een zakelijke glasvezelverbinding niet mogelijk of is er behoefte aan een tijdelijke internetaansluiting? Maak dan gebruik van onze 4G-verbindingen met onbeperkte data of een straalverbinding. Zo biedt X2connect voor iedere situatie een passende oplossing.

Netwerkonafhankelijk

X2connect kan geleverd worden via alle open netwerken en is dus volledig netwerkonafhankelijk. Wij leveren glasvezelverbindingen onder andere op de netwerken van KPN, Vodafone, Ziggo, T-Mobile en Eurofiber. Daarnaast kunnen we op vrijwel ieder lokaal netwerk leveren. Omdat wij zelf de internetdienst op de glasvezelverbindingen zetten, kan het netwerk geheel naar wens gebouwd worden.

Betrouwbare en stabiele verbinding

Omdat we ons netwerk redundant hebben opgezet, is de kans op uitval aanzienlijk kleiner dan bij de meeste andere aanbieders. Zo ben je bij X2com verzekerd van een van de meest betrouwbare internetverbindingen in Nederland.

Geen verbinding mogelijk?

Met de radiostraalverbinding kunnen netwerkaansluitingen worden gerealiseerd vanaf 2 Mbps tot en met 800 Mbps. Zakelijk internet op basis van radiotechnologie is zeer geschikt voor klantvestigingen waar glasvezel of DSL niet leverbaar is. Straalverbindingen worden vaak ingezet voor buitengebieden of voor redundantie. Deze straalverbindingen zijn ook goed te gebruiken voor onze diensten.

Mobile Internet Unlimited

Ben je nu op zoek naar een betrouwbare en stabiele internetverbinding? Met Mobile Internet Unlimited ben je binnen 48 uur online, zit je nergens aan vast en betaal je geen eenmalige activatiekosten. Kan jouw bedrijf niet zonder internet? Mobile Internet Unlimited kun je ook gebruiken als back-up verbinding van je hoofdverbinding.

Blijf altijd online met onze 4G back-up simkaarten!

Als bedrijf wil je altijd online zijn en kun jij je geen downtime permitteren. Daarom kun je onze X2connect
internetdienst uitbreiden met een 4G back-up sim. Hiermee schakelt je internetverbinding bij een storing over naar 4G. Zo ben én blijf je altijd online.

De voordelen van X2connect

  • Betrouwbare verbinding
  • Beheer op alle niveaus
  • Één aanspreekpunt
  • Precies de verbinding die bij je past
  • Alles op één factuur
MEER WETEN?

Wij helpen je graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wil je meer informatie over onze diensten of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen