X2connect – internetverbindingen

Internet is een primaire behoefte in de bedrijfsvoering. Daarbij is een stabiel en kwalitatief sterke verbinding essentieel. Ongeacht of dat je internet gebruikt voor data of gecombineerd met telefonie. Continuïteit is een absolute voorwaarde. X2connect is de basis om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren, die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Wij bieden je hierbij verscheidene opties aan, zoals xDSL of glasvezel (fiber), afhankelijk van de oplossing en snelheid die je zoekt.

Kom bij ons werken!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van Brabant. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. En om de allerbeste service te kunnen blijven bieden, hebben we jou nodig!

MEER WETEN

Waarom kies je voor X2connect?

Wij zorgen voor een verbinding van hoge kwaliteit en beschikbaarheid. Op basis van drie datacenters bieden wij een landelijke dekking met hoge redundantie. Hierdoor kun je op ieder gewenst niveau van al onze diensten maximaal profiteren.

Welke verbinding en snelheid?

Afhankelijk van waar jij de internetverbinding voor gaat gebruiken, kies je voor de beste oplossing. Wil je alleen een verbinding hebben voor data of ook voor telefonie? Welke snelheid heb je nodig of hoeveel gelijktijdige telefoongesprekken wil je kunnen voeren? Wij leveren verschillende internetverbindingen en denken graag met je mee voor de juiste oplossing.

Wat levert het op?

Jouw X2connect verbinding geeft je maximale zekerheid over de continuïteit van onze diensten. Je kunt meerdere diensten combineren, terwijl je één aanspreekpunt hebt voor professionele ondersteuning, zoals informatie over onze diensten of contact met onze support afdeling.

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Wij leveren al onze diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven. Er zit ongetwijfeld een partner van ons bij jou in de buurt gevestigd. Neem contact met ons op en wij koppelen je aan de juiste partner.

De voordelen van X2connect

  • Betrouwbare verbinding
  • Beheer op alle niveaus
  • Eén aanspreekpunt
  • Precies de verbinding die bij u past
  • Eenvoudig opschalen
  • Alles op één factuur

Bel of mail ons!
088 – 889 22 66
info@x2com.nl