X2COM

Over ons

MAAK KENNIS MET X2COM

Op zoek naar slimme, flexibele en veilige ICT en telefonie oplossingen?

Dan ben je bij X2com aan het juiste adres. De ontwikkelingen binnen telecom en ICT gaan steeds sneller en iedereen is op zoek naar de beste oplossingen om voorbereid te zijn op de toekomst. Het bedenken en faciliteren van slimme oplossingen is precies wat wij doen. Samen met meer dan 500 partners, al 15 jaar!
 

X2com maakt gebruik van een uitgebreid partner netwerk van maar liefst 500 partners. Zo heb jij altijd een partner in de buurt om je te helpen met de beste oplossingen voor ICT en telefonie.
 

Wil jij als eindgebruiker in contact komen met een partner bij jou in de buurt? Vul ons contactformulier in en we zorgen dat één van onze partners contact met je opneemt.
 

Wil jij partner worden van X2com? Kijk dan op onze pagina Partner worden.

Partner worden?
PARTNER WORDEN

Wij helpen je graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Sluit jij je ook bij ons aan?

PARTNER WORDEN

De allerslimste oplossingen voor jouw zakelijke klant

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van Brabant. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. Met elkaar en met onze klanten.

Werken bij X2com

X2com denkt met mij mee over de best passende oplossing voor mijn klant

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale... jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen