X2mobile – mobiele telefonie

Met X2mobile kunnen mobiele en vaste telefonie worden geïntegreerd (VaMo), waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgt als vaste telefonie. 

In combinatie met X2desk of uw eigen telefooncentrale i.c.m. X2VoIP, beschikt u met X2mobile over een krachtige totaaloplossing voor uw telefonie. U beheert alles eenvoudig vanuit uw eigen telefooncentrale of uw X2desk omgeving.

Grip op alle kosten

Al het telefoonverkeer (vast en mobiel) loopt via één centrale. Per toestel kunt u bepalen tussen welke nummers en tussen welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Hierdoor houdt u maximaal grip op alle kosten voor telefonie. Dus zowel voor al uw interne als externe medewerkers.

Iedereen bereikbaar via een intern nummer

Niet alleen vaste toestellen zijn via interne nummers bereikbaar. Met X2mobile geldt dit ook voor mobiele toestellen. Vanaf een mobiel toestel kan ook via een intern nummer gebeld worden naar vaste toestellen.

Beschikbaarheid zichtbaar in centrale

Door de integratie van X2mobile is de status van mobiele telefoons zichtbaar op de toestellen van uw vaste telefonie systeem (‘bezet indicatie’). U ziet dus altijd of iemand beschikbaar is.

Volledige regie over inkomend telefoonverkeer

Naast de vaste toestellen, worden ook alle mobiele toestellen betrokken in de regie voor het afhandelen van inkomend telefoonverkeer. Dat betekent dat ook (meerdere) mobiele toestellen over kunnen gaan als er naar het hoofdnummer wordt gebeld.

X2mobile werkt wereldwijd

Als u kiest voor X2mobile, maakt het niet uit waar uw medewerkers zich bevinden. Alle functies van X2mobile worden sowieso in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland ondersteund.

Werkt op alle mobiele telefoons

Met X2mobile kunt u alle bestaande mobiele telefoons blijven gebruiken, ongeacht leeftijd en functionaliteit. Als u X2mobile gaat inzetten, wordt alleen uw huidige SIM-kaart vervangen voor een X2com SIM-kaart.

Uitbellen vanaf het hoofdnummer

Alle vaste en mobiele toestellen kunnen het hoofdnummer van uw organisatie meesturen.

Alles op één factuur

U krijgt nog maar één factuur met daarop alle kosten voor vaste en mobiele telefonie. Geen uitzoekwerk, overzichtelijk en tijdbesparend.

Uiterst betrouwbaar

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, worden mobiele toestellen rechtstreeks gekoppeld aan een intern nummer op uw centrale. Er is dus geen sprake van ingewikkelde routeringen, apps, WiFi of een eigen zendmast (picocell). Met X2mobile is mobiele en vaste telefonie geïntegreerd op de meest betrouwbare en kostenbesparende manier.

Wat kost het

Met X2mobile beschikt u over een krachtige oplossing om de totale kosten voor telefonie eenvoudig binnen de perken te houden. Dit levert sowieso een flinke besparing op ten opzichte van uw huidige situatie. Bovendien leveren de krachtige gebruiksfuncties ook nog eens veel gemak, flexibiliteit en tijdwinst op.

Het totaalbedrag aan vaste maandelijkse kosten is afhankelijk van het aantal mobiele toestellen dat wordt gekoppeld aan X2mobile. Per toestel wordt een vast laag bedrag per maand in rekening gebracht. Er is alleen sprake van lage éénmalige setup kosten per mobiele telefoon om het toestel aan de telefooncentrale te koppelen. Voor alle gesprekken geldt een vast tarief per minuut en per gesprek.

Hoe te verkrijgen

X2com levert al haar diensten via een sterk netwerk van professionele telecombedrijven. Ook bij u in de buurt is een X2com partner gevestigd. Neem dus even contact met ons op.

De voordelen

Vast en mobiel in één krachtige totaaloplossing
Grip op alle kosten
Complete regie over al het telefoonverkeer
Wereldwijde dekking
Werkt op alle mobiele telefoons
Alles op één factuur

Download de brochure

Bel of mail ons!
088 – 889 22 66
info@x2com.nl

NIEUWSBRIEF

Iedere maand de laatste ontwikkelingen en nuttige tips in uw mailbox?
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Word partner

X2mobile aanbieden aan uw klanten?
Genoeg redenen om X2com partner te worden!

Sterk in innovatie
Kennis op hoog niveau
Full service of white label
Maximale ondersteuning
Interessant verdienmodel