X2mobile

Vast en mobiel

in één krachtige totaaloplossing
X2mobile - mobiele telefonie op verschillende netwerken

Altijd en overal mobiel bereikbaar

Liever flexibel of liever vast? Alles is mogelijk; van een flexibel abonnement tot een vast abonnement voor 12 of 24 maanden. Je kunt een X2mobile abonnement slim integreren met de X2nexxt of ClearVox Nexxt telefooncentrale. Met deze vast-mobiel integratie (VaMo) worden mobiele toestellen op SIM-niveau geïntegreerd. Hierdoor fungeert het mobiele toestel als een intern toestel. Zo heb je een krachtige totaaloplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties heeft als jouw vaste telefonieomgeving.  
X2mobile - mobiele telefonie
De voordelen van X2mobile

Altijd een passend mobiel abonnement

X2mobile-abonnementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat er altijd een oplossing is die past bij de behoeften van de gebruiker. Met X2mobile bellen gebruikers standaard onbeperkt naar Nederlandse nummers, tenzij ze kiezen voor een pay-as-you-go abonnement. Databundels zijn deelbaar vanaf vier aansluitingen. Ook data only-abonnementen voor laptops, back-ups en dergelijke, zijn mogelijk.

Vast-mobiel integratie

Wij zorgen voor een feilloze en betrouwbare integratie van vaste en mobiele telefonie (VaMo), waarbij beide telefonievormen dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgen. Concreet betekent dit dat het mobiele toestel fungeert als een intern (vast) toestel. Ook kun je de routering aanpassen, zodat het gesprek naar de receptie gaat op basis van de door jou ingestelde voorwaarden.

De voordelen van X2mobile

  • Vast en mobiel in één krachtige totaaloplossing
  • Regie over al het telefoonverkeer
  • Complete regie over al het telefoonverkeer
  • Wereldwijde dekking
  • Werkt op alle mobiele telefoons
  • Alles op één factuur
MEER WETEN?

Wij helpen je graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wil je meer informatie opver onze diensten of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN
Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.