X2mobile

Met X2mobile ben je op een kostenbesparende manier overal en altijd bereikbaar. Het maakt niet uit waar je medewerkers zich bevinden. Alle functies van X2mobile worden wereldwijd ondersteund.

Met X2mobile kun je alle bestaande mobiele telefoons blijven gebruiken, ongeacht leeftijd en functionaliteit. Wij vervangen jouw huidige SIM-kaart voor een X2com SIM-kaart.

X2mobile bespaart kosten!

Naast veel gebruiksgemak, flexibiliteit en tijdwinst gaat het gebruik van X2mobile je ook een flinke besparing in telefoniekosten opleveren! Lees er hier alles over.

Interessant prijsmodel

Naast veel gebruiksgemak, flexibiliteit en tijdwinst gaat het gebruik van X2mobile je ook een flinke besparing in telefoniekosten opleveren! De vaste maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het aantal mobiele toestellen, dat wordt gekoppeld aan X2mobile. Per toestel wordt een vast laag bedrag per maand in rekening gebracht en voor alle gesprekken geldt een vast tarief per minuut en per gesprek.

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Wij leveren al onze diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven. Er zit ongetwijfeld een partner van ons bij jou in de buurt gevestigd. Neem contact met ons op en wij koppelen je aan de juiste partner.

Vast-mobiel integratie

Wij zorgen voor een feilloze, betrouwbare en kostenbesparende integratie van vaste en mobiele telefonie (VaMo), waarbij beide dezelfde gebruiks- en beheersfuncties krijgen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, worden mobiele toestellen bij ons rechtstreeks gekoppeld aan het hoofdnummer van het bedrijf en een intern nummer op de centrale. Vanuit je eigen telefooncentrale of x2desk/ x2nexxt omgeving heb je volledig inzicht en regie over de afhandeling van het telefoonverkeer. Een fijn idee toch?

De voordelen

  • Vast en mobiel in één krachtige totaaloplossing
  • Grip op alle kosten
  • Complete regie over al het telefoonverkeer
  • Wereldwijde dekking
  • Werkt op alle mobiele telefoons
  • Alles op één factuur

Bel of mail ons!
088 – 889 22 66
info@x2com.nl