Mobiele telefonie

Vast en mobiel

X2mobile - uniek: deel je data met collega’s, ook als jullie onderling kiezen voor verschillende netwerken!

Altijd en overal mobiel bereikbaar

Met X2mobile ben je altijd en overal bereikbaar. Het maakt niet uit waar jij je bevindt, want alle functies van X2mobile worden wereldwijd ondersteund. Ben je op zoek naar een betrouwbare, flexibele en schaalbare mobiele oplossing? X2mobile maakt gebruik van de drie best geteste mobiele netwerken in Nederland. Daarnaast bieden wij ook de abonnmenten van Youfone Zakelijk aan. Zo heb je altijd een passend abonnement. 

Download en bekijk brochure

Dienstbeschrijving X2mobile.pdf
YOUFONE

Kwaliteit en flexibiliteit met Youfone Zakelijk

Naast de abonnementen via het KPN, Odido en Vodafone netwerk is X2com ook distributeur van de abonnementen van Youfone Zakelijk. Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk tegen de beste voorwaarden. Kies je voor Youfone Zakelijk dan kies je voor een hoge mate van kwaliteit en flexibiliteit. Alle abonnementen van Youfone Zakelijk bestel je direct via onze portal. Wij hebben dus ècht  voor iedereen passend abonnement!
X2mobile - mobiele telefonie
De voordelen van X2mobile

Netwerk onafhankelijk data delen

X2mobile maakt gebruik van de drie mobiele netwerken in Nederland. Kies jij voor het ene netwerk en je collega voor het andere netwerk? Als enige provider in Nederland bieden wij de optie om onderling data te delen, onafhankelijk van het gekozen netwerk. Heb jij genoeg aan 2 GB per maand, maar gebruikt je collega er wel 10? Al vanaf 4 X2mobile abonnementen kun je data delen.

Altijd een passend mobiel abonnement

X2mobile-abonnementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat er altijd een oplossing is die past bij jouw behoefte. Met X2mobile bel je standaard onbeperkt naar vaste en mobiele nummers, tenzij je kiest voor een Pay as you Go-abonnement. Daarnaast bieden wij ook de abonnementen van Youfone Zakelijk aan. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare vast-mobiel integratie, onbeperkt data delen of de beste prijs-kwaliteit verhouding, X2com biedt altijd een passend abonnement.

Vast- en mobielintegratie (VaMo)

Wij zorgen voor een feilloze en betrouwbare integratie van vaste en mobiele telefonie (VaMo), waarbij beide telefonievormen dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgen. Concreet betekent dit dat het mobiele toestel fungeert als een intern (vast) toestel. Zo gaan je vaste en mobiele toestel gelijktijdig over. Ook kun je de routering aanpassen zodat het gesprek naar de receptie gaat op basis van de door jou ingestelde voorwaarden.

Benieuwd naar de VaMo mogelijkheden in combinatie met X2desk en X2nexxt? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van X2mobile

  • Vast en mobiel in één krachtige totaaloplossing
  • Complete regie over al het telefoonverkeer
  • Wereldwijde dekking
  • Werkt op alle mobiele telefoons
  • Alles op één factuur
  • Netwerk onafhankelijk data delen
  • Altijd een passend abonnement
MEER WETEN?

Wij helpen je graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wil je meer informatie opver onze diensten of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen