X2tv – zakelijke interactieve tv

Informatie, amusement en ontspanning bieden aan klanten? Dat kan met X2tv interactieve tv voor zakelijk gebruik. De gebruiker kan uiteraard tv-kijken, programma’s pauzeren, uitzendingen terugkijken en opnemen. Daarnaast biedt X2tv ook enkele slimme zakelijke opties, zoals een informatiepagina, videokanaal en tekstbalk.

Kom bij ons werken!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van Brabant. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. En om de allerbeste service te kunnen blijven bieden, hebben we jou nodig!

MEER WETEN

Tekstbalk

Met een tekstbalk onder in het scherm kun je eenvoudig klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws of belangrijke mededelingen. De tekstbalk wordt doorlopend afgespeeld in een balk onderin beeld. Je kunt zowel eigen berichten als externe berichten (bijvoorbeeld een RSS-feed van een ander bedrijf) op de tekstbalk afspelen.

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Wij leveren al onze diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven. Er zit ongetwijfeld een partner van ons bij jou in de buurt. Neem contact met ons op en wij koppelen je aan de juiste partner.

Informatiepagina

De mogelijkheid om informatie te delen met medewerkers, klanten of gasten op de informatiepagina. Denk maar aan belangrijke mededelingen, een persoonlijk welkomstscherm of reclames.

Videokanaal

Je kunt je eigen bedrijfsvideo’s tonen op het videokanaal.

De voordelen van X2tv

  • Mogelijkheid om te personaliseren
  • Uit te breiden met zenders als Ziggo Sport en ESPN (voorheen FoxSports)

    Bel of mail ons!
    088 – 889 22 66
    info@x2com.nl