Nieuws

Vijf redenen om partner van X2com te worden

Geupload: 11-05-2021

Ben jij als ict- en telecomondernemer op zoek naar slimme oplossingen die vooruitlopen op de markt en de wensen van jouw klanten overtreffen? Word dan partner van X2com! Ruim vijfhonderd partners gingen je voor.

Waarom kiezen voor X2com?

1.    Persoonlijk
Bij ons ben je geen nummer. Je hebt altijd direct contact met jouw partner-/channelmanager en met onze afdeling Customer Care. We helpen je graag met het bedenken van slimme oplossingen voor jouw eindklant. Maatwerk dus. En is er een calamiteit bij één van jouw klanten en kom je er zelf echt niet uit? Dan gaan we graag met jou mee naar jouw klant om te zorgen voor een goede oplossing.

2.    Onafhankelijk
We zijn netwerkonafhankelijk. Hierdoor kunnen wij onze diensten leveren op vrijwel ieder netwerk in Nederland. Dit maakt ons flexibel en stelt ons en onze partners in staat sneller te schakelen. 

3.    Vrijheid
Als partner van X2com hoef je geen targets te halen. Je kunt dus direct aan de slag en hebt alle vrijheid om je eigen concepten te creëren. We bieden twee partnermodellen:
-    Als Fullservice partner profiteer je van een volledig verzorgd commercieel concept met optimale ondersteuning. Zo verzorgen wij de facturatie van jouw klanten en stellen we marketing- en salesmaterialen beschikbaar. Jij verzorgt de installatie en bent en blijft het eerste aanspreekpunt van de klant. 
-    Als Wholesale partner kun je een eigen concept creëren op basis van onze diensten. Dit geeft jou de vrijheid om de diensten eventueel onder jouw eigen naam aan te bieden. 

Jij kiest welk model het best bij jou past. X2com levert haar diensten uitsluitend via partners. 

4.    Slim
We ontwikkelen zelf software en bieden ons eigen platform aan. Zo kun jij je ook onderscheiden van de concurrentie en faciliteren we jou om succesvol te zijn. Al onze diensten kun je online aanvragen en de bijbehorende hardware bestel je in onze webshop. Daarnaast kunnen onze partners gratis onze trainingen volgen, online of op ons hoofdkantoor in Rosmalen. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

5.    Compleet pakket
Van internet- en telefonieoplossingen tot zakelijke, interactieve tv. We leveren een breed pakket aan zakelijke diensten; alles onder één dak. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw klant.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze diensten of partner worden? Neem dan contact met ons op!
 

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen