X2COM

Partner worden?

BETROUWBAAR
500+ tevreden partners
GEMIDDELDE WAARDERING
8,2
POWER TO OUR PARTNERS

Word ook partner van X2com en profiteer van de vele voordelen

Als aanbieder van ICT- en telefoniediensten weet jij het ook: de ontwikkelingen gaan snel en je klanten verwachten van jou slimme oplossingen. En laat het bedenken en faciliteren van die slimme oplossingen met onze partners nu net zijn, wat wij het liefste doen! Al 15 jaar lang!

Dus ben je op zoek naar een partij met ervaring, die naar je luistert en jouw klanten van slimme, flexibele en veilige ICT oplossingen voorziet, dan ben je bij X2com aan het juiste adres.

 

OVER X2COM
OVER X2COM

Slimme oplossingen voor jouw klanten

Persoonlijke aanpak en uitgebreide ondersteuning

Wij bouwen succesvolle partnerschappen op door onze persoonlijke aanpak en uitgebreide ondersteuning. Wij geloven dat succesvol partnerschap begint bij een sterke basis, waarbij synergie en een beetje plezier niet mogen ontbreken. Wij nemen de tijd om .cht naar je te luisteren en denken graag met jou mee bij het vinden van slimme, voordelige, flexibele en veilige ICT- en telefonieoplossingen voor je klant. Met onze jarenlange ervaring en kennis in combinatie met onze state-of-the-art soft- en hardware bedenken we oplossingen die ver vooruitlopen op de markt.


Partnerportal

Met de gebruiksvriendelijke en personaliseerbare portal van X2com heb jij de volledige controle over jouw klantpor^olio en heb je alle benodigde informaYe direct binnen handbereik. In de portal vind je niet alleen belangrijke documenten zoals producthandleidingen en ondersteunende sales documenten, maar kan je bijvoorbeeld ook nummers porteren en modem checks uitvoeren. Wij bieden jou hiermee een werkomgeving die jou alle handvaTen biedt om zelfstandig aan de slag te gaan. Binnen enkele minuten kun je diensten activeren en je hebt altijd een duidelijk overzicht van jouw klanten.


Development

De stabiliteit en constante ontwikkeling van ons netwerk is bij X2com een vereiste. Daarom is ons netwerk volledig in eigen beheer en draait het op onze eigen software en hardware. Hierdoor zijn we compleet zelfstandig en kunnen we onze diensten snel ontwikkelen naar de wensen van onze partners en eindgebruikers.


Support

Ons zeer deskundige supporTeam staat voor jou klaar. Het team helpt jou klaar te stomen om aan de slag te gaan met onze producten en diensten door middel van o.a. trainingen en handleidingen. Loop je tegen uitdagingen aan? Geen zorgen, want wij nemen graag de tijd voor je en bieden support waar je het nodig hebt. Bovendien is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Bij X2com gaan we net een stapje verder.


X2academy

In de X2academy vind je alles om goed beslagen ten ijs bij te komen bij jouw klanten. Op commercieel, maar ook op technisch vlak vind je hier prijslijsten, brochures, dienstbeschrijvingen én producttrainingen (van hardcopytraining tot aan video’s).


X2COM - PARTNERMODELLEN

Fullservice of Wholesale

Fullservice: volledige ontzorging

Fullservice partners profiteren van een volledig verzorgd commercieel concept met optimale ondersteuning. Wij stellen onder andere marketing- en salesmaterialen beschikbaar en verzorgen de facturatie van jouw klanten. Jij verzorgt de installatie en bent en blijft het eerste aanspreekpunt van de klant.
Fullservice partners hebben een helder en interessant verdienmodel. Je ontvangt namelijk een kickback fee over het factuurbedrag op basis van een vast percentage, ook over (mobiele) gesprekskosten. 
 

Wholesale: alle vrijheid

Neem je graag het heft in eigen handen? Dan past het Wholesale model van X2com bij jou. Wij leveren de bouwstenen op basis van onze diensten en stellen jou in staat om een eigen concept te creëren. Dit geeft jou de vrijheid om de diensten eventueel onder jouw eigen naam aan te bieden. Dit kan tegen interessante tarieven, inclusief staffelmodel. 
Wholesale partner worden is dus een prima vertrekpunt om succesvol zaken te doen. De factuurrelatie is in jouw beheer. 
 

Waarom X2COM

Waarom kiezen voor X2com?

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummer. Je hebt altijd direct contact met jouw partner-/channelmanager en met onze afdeling Customer Care. We helpen je graag met het bedenken van slimme oplossingen voor jouw eindklant. Maatwerk dus. En is er een calamiteit bij één van jouw klanten en kom je er zelf echt niet uit? Dan gaan we graag met jou mee naar jouw klant om te zorgen voor een goede oplossing.


Onafhankelijk

We zijn netwerkonafhankelijk. Hierdoor kunnen wij onze diensten leveren op vrijwel ieder netwerk in Nederland. Dit maakt ons flexibel en stelt ons en onze partners in staat sneller te schakelen.


Vrijheid

Als partner van X2com hoef je geen targets te halen. Je kunt dus direct aan de slag en hebt alle vrijheid om je eigen concepten te creëren. Jij kiest zelf uit één van onze twee partnermodellen. Jij kiest welk model het best bij jou past. X2com levert haar diensten uitsluitend via partners.


Slim

We ontwikkelen zelf software en bieden ons eigen platform aan. Zo kun jij je ook onderscheiden van de concurrentie en faciliteren we jou om succesvol te zijn. Al onze diensten kun je online aanvragen en de bijbehorende hardware bestel je in onze webshop. Daarnaast kunnen onze partners gratis onze trainingen volgen, online of op ons hoofdkantoor in Rosmalen. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Compleet pakket

Van internet- en telefonieoplossingen tot zakelijke, interactieve tv. We leveren een breed pakket aan zakelijke diensten; alles onder één dak. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw klant.


TRAININGEN

Blijf jezelf ontwikkelen met onze gratis trainingen!

X2com biedt partners de mogelijkheid gratis trainingen te volgen op het gebied van techniek en sales. Deze trainingen vinden plaats op ons kantoor in Rosmalen en in sommig gevallen online. Op de X2academy vind je een overzicht van de geplande trainingen en kun je je direct inschrijven.

Naar X2academy

De voordelen van X2com:

  • Compleet pakket aan internet- en telefoniediensten
  • Fullservice of Wholesale: jij kiest
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Stabiliteit en ontwikkeling
  • Interessant verdienmodel
  • Jouw eigen channel/partnermanager
PARTNER WORDEN

Word jij onze nieuwe partner?

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Sluit jij je ook bij ons aan?

JA, IK WIL PARTNER WORDEN
Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning.

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.

(* = verplicht veld)