Hosted telefonie

Telefooncentrale in de cloud

X2nexxt - telefooncentrale nexxt generation

Telefooncentrale in de cloud: gebaseerd op ClearVox Nexxt

Moderne werknemers willen mobiel zijn en op meerdere plekken kunnen werken, met meerdere apparaten. Hoe voorzie je hen van een dienst die aan hun wensen voldoet? Met X2nexxt beschikken bedrijven over een moderne telefooncentrale, gebaseerd op het gerenommeerde ClearVox Nexxt platform, dat gericht is op gebruikers in plaats van toestellen. Het maakt niet meer uit waar een gebruiker werkt of via welk toestel hij of zij wil bellen. Met X2nexxt bieden wij een uiterst personaliseerbare en uitgebreide oplossing aan om belverkeer af te handelen, helemaal naar jouw wens. 

Download en bekijk brochure

Dienstdocument X2nexxt
X2nexxt - telefooncentrale nexxt generation
X2nexxt is een hosted telefooncentrale, gebaseerd op het befaamde ClearVox nexxt platform

Gebruiksgemak, controle en flexibiliteit

X2nexxt is gebouwd met als doel het ultieme gebruiksgemak. Met X2nexxt kunnen gebruikers eenvoudig functionaliteiten instellen, zoals unieke routeringen voor de afhandeling van inkomende en uitgaande oproepen of voicemailboxen voor persoonlijk of algemeen gebruik. Er is ook een mogelijkheid om handmatig of geautomatiseerd gespreksschakelingen door te voeren. Een dag/nacht stand is eenvoudig in te stellen en gespreksopnames kunnen worden gestart of gestopt. Hierdoor is X2nexxt gebruiksvriendelijk en biedt het de controle en flexibiliteit die gebruikers nodig hebben.


Zelf de touwtjes in handen

Het X2nexxt dashboard is dankzij het gebruik van widgets eenvoudig te personaliseren naar de wensen van de eindgebruiker, zodat een optimale werkomgeving kan worden gecreëerd. Denk hierbij aan het tonen en indelen van wachtrijen, videostreams en voicemail. Met X2nexxt hebben gebruikers en beheerders zelf de touwtjes in handen en zijn de mogelijkheden eindeloos.


Uitgebreide integraties

Koppel X2nexxt met X2mobile voor een ijzersterke VaMo (vast-mobiel) oplossing op SIM-niveau of maak gebruik van de ClearVox Nexxt app voor iOS en Android. Door de integratie van X2mobile worden mobiele en vaste telefoons volledig in het telefoniesysteem opgenomen en is het mogelijk om te zien of een medewerker beschikbaar is of in gesprek. Daarnaast kun je met Nexxt Integrations koppelingen maken met verschillende CRM-systemen en via de API marketplace met andere toepassingen, zoals Office 365 en PowerBI.


De voordelen van X2nexxt

  • Vast-mobiel integratie
  • Maximale bereikbaarheid
  • Altijd de nieuwste telefooncentrale
  • Flexibel
  • Voordelig
MEER WETEN?

Wij helpen je graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wil je meer informatie over onze diensten of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen