Wij zijn klaar voor de toekomst… Jij ook?

Met ons nieuwe state-of-the art VoIP telefooncentrale X2nexxt haal je de toekomst in huis. We hebben het met ons eigen team van professionals ontwikkeld en het biedt je ongekend veel functionaliteiten. Natuurlijk is het gebouwd op het befaamde ClearVox platform. Hierdoor is het eenvoudig om het systeem naar eigen inzicht in te richten en te configureren.

Benieuwd geworden? We geven je graag een demonstratie!

X2nexxt

X2nexxt

X2com heeft haar nieuwste VoIP telefooncentrale gelanceerd: X2nexxt. X2nexxt is een moderne, hosted telefooncentrale en is gebaseerd op het befaamde ClearVox Nexxt platform. Het beschikt over diverse unieke functionaliteiten. Zo kan de gebruiker zelf unieke routeringen samenstellen voor de afhandeling van inkomende en uitgaande oproepen.

In het dashboard kan men voicemail-boxen instellen voor persoonlijk of algemeen gebruik. Het is mogelijk om handmatig of geautomatiseerd gespreksschakelingen door te voeren, zoals een dag/nacht stand. Verder kunnen gespreksopnames heel eenvoudig worden gestart of gestopt, zowel automatisch of handmatig.

Auto provisioning

Vanaf nu kunnen Yealink, Panasonic HDV, Mitel en Gigaset SIP bureau telefoontoestellen automatisch toegevoegd worden door middel van auto provisioning. Dankzij auto provisioning meldt de telefoon zichzelf aan op de juiste telefoonserver. Het bureautoestel wordt automatisch voorzien met de juiste configuratie, zodat het goed kan samenwerken met de diensten die via X2nexxt worden aangeboden.

Waarom X2connect?

X2nexxt is een onderscheidend product, waarbij we goed hebben geluisterd naar de wensen van onze partners. We hebben in eigen beheer een telefooncentrale ontwikkeld met een rijk pallet aan functionaliteiten. Hierdoor bieden we de gebruikers een grote mate van flexibiliteit en eenvoud aan, die zij naar eigen inzicht gemakkelijk kunnen inrichten en configureren.

Met de toevoeging van X2nexxt aan ons portfolio bieden wij onze partners een nieuwe en uitgebreide oplossing aan om belverkeer af te handelen, zoals dit past bij hun klanten. X2nexxt is een telefooncentrale die bedrijven ondersteunt bij hun bedrijfsvoering en die meer biedt dan alleen in- en uitgaand belverkeer.

Vast-Mobiel integratie

Vast-Mobiel (VaMo) integratie met een X2mobile Onbeperkt abonnement is ook mogelijk. Dit is een feilloze integratie van vaste en mobiele telefonie, waarbij beide dezelfde gebruiks- en beheersfuncties krijgen. Vanuit je eigen telefooncentrale of x2nexxt omgeving heb je volledig inzicht en regie over de afhandeling van het telefoonverkeer. Een fijn idee toch?

Interesse?

Wij leveren onze diensten via een netwerk van telecombedrijven. Ook bij jou in de buurt is er een X2com-partner gevestigd. Neem contact met ons op voor meer informatie.