X2nexxt

X2com heeft haar nieuwste VoIP telefooncentrale gelanceerd, X2nexxt. X2nexxt is een moderne, hosted telefooncentrale en is gebaseerd op het befaamde ClearVox nexxt platform. Hierdoor beschikt X2nexxt over diverse unieke functionaliteiten. X2nexxt biedt ook de mogelijkheid voor Vast-Mobiel (VaMo) integratie.

Kom bij ons werken!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van Brabant. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. En om de allerbeste service te kunnen blijven bieden, hebben we jou nodig!

MEER WETEN

Waarom kiezen voor X2nexxt?

X2nexxt is een onderscheidend product, waarbij we goed hebben geluisterd naar de wensen van onze partners. We hebben in eigen beheer een telefooncentrale ontwikkeld met een rijk pallet aan functionaliteiten. Hierdoor bieden we jou een grote mate van flexibiliteit en eenvoud aan, die je naar eigen inzicht gemakkelijk kan inrichten en configureren. Met de toevoeging van X2nexxt aan ons portfolio bieden wij onze partners een nieuwe en uitgebreide oplossing aan om belverkeer af te handelen, zoals dit past bij jou.

Functionaliteiten

Zo kan je zelf unieke routeringen samenstellen voor de afhandeling van inkomende en uitgaande oproepen. In het dashboard kun je voicemail boxen instellen voor persoonlijk of algemeen gebruik. Er is een mogelijkheid om handmatig of geautomatiseerd gespreksschakelingen door te voeren, zoals een dag/nacht stand. En gespreksopnames kunnen heel eenvoudig worden gestart of gestopt, zowel automatisch of handmatig.

Dezelfde gebruiks- en beheerfuncties

Je beschikt met de Vast-Mobiel (VaMo) integratie over een krachtige totaaloplossing, waarbij vast en mobiel via één centrale lopen. Mobiele telefonie krijgt dezelfde gebruiks- en beheerfuncties als vaste telefonie. Zo kan jij per toestel bepalen tussen welke nummers en tussen welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Vanuit je eigen telefooncentrale of x2nexxt omgeving heb je volledig inzicht en regie over de afhandeling van het telefoonverkeer. Een fijn idee toch?

Auto provisioning

Yealink, Panasonic HDV, Mitel en Gigaset SIP bureau telefoontoestellen worden automatisch toegevoegd via auto provisioning. Dankzij auto provisioning meldt de telefoon zichzelf aan op de juiste telefoonserver. Het bureautoestel wordt automatisch voorzien met de juiste configuratie, zodat het goed kan samenwerken met de diensten die via X2nexxt worden aangeboden.

Vast-Mobiel integratie

Met de Vast-Mobiel (VaMo) integratie worden mobiele toestellen op SIM-niveau geïntegreerd. Door deze feilloze integratie fungeert het mobiele toestel als een intern toestel. Met x2mobile zijn medewerkers niet alleen via interne nummers bereikbaar op hun mobiele telefoon, zij kunnen ook via een intern nummer bellen naar een vast toestel.

Beschikbaarheid zichtbaar in centrale

Door de integratie van X2mobile is de status (‘bezet indicatie’) van mobiele telefoons zichtbaar op de toestellen van het telefoniesysteem. Je ziet dus altijd of een medewerker beschikbaar is of in gesprek.

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Wij leveren al onze diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven. Er zit ongetwijfeld een partner van ons bij jou in de buurt gevestigd. Neem contact met ons op en wij koppelen je aan de juiste partner.

De voordelen van X2nexxt

  • Maximale bereikbaarheid
  • Complete controle
  • Altijd de nieuwste telefooncentrale
  • Uiterst flexibel
  • Minder kosten

Bel of mail ons!
088 – 889 22 66
info@x2com.nl