X2nexxt introductie-incentive 2019!

Wij willen samen met jou, als partner, X2nexxt op de kaart gaan zetten. Hierbij willen we je ondersteunen door een gratis huiscentrale [1] voor jouw bedrijf beschikbaar te stellen. Daarnaast ontvang je mooie cadeaus, die je zelf uit mag kiezen.

Ervaar x2nexxt zelf vanuit jouw eigen huiscentrale en kies je eigen cadeaus!!

Zo werkt het

Hoe meer nieuwe X2nexxt gebruikers jij aanvraagt, voor hoe meer waarde jij aan mooie cadeaus uit mag kiezen. Deze incentive is geldig vanaf 1 september tot en met 31 december 2019, dus wacht niet langer en ga met X2nexxt aan de slag!

Aantal gebruikers Huiscentrale Incentive
0 gebruikers Een gratis X2nexxt huiscentrale voor jou met een maximum van 10 gebruikers.
Vanaf 25 tot en met 50 aanvragen voor nieuwe X2nexxt gebruikers Een gratis X2nexxt huiscentrale voor jou met een maximum van 15 gebruikers. Je ontvangt een waardebon ter waarde van 50 Euro.
Vanaf 51 tot en met 125 aanvragen voor nieuwe X2nexxt gebruikers Een gratis X2nexxt huiscentrale voor jou met een maximum van 20 gebruikers. Je ontvangt een waardebon ter waarde van 150 Euro.
Vanaf 126 aanvragen voor nieuwe X2nexxt gebruikers Een gratis X2nexxt huiscentrale voor jou met een maximum van 25 gebruikers. Je ontvangt een waardebon ter waarde van 350 Euro.

Wijzigingen in prijs en uitvoering voorbehouden. Voor het overige zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

[1] Huiscentrale is een X2nexxt hosted telefooncentrale voor eigen gebruik en demonstratiedoeleinden.

Vragen?

Neem voor meer informatie of voorwaarden contact op met jouw Partner manager of onze afdeling Sales

Tel: 088 889 2244
Mail: sales@x2com.nl.

Voorwaarden van deze actie:

  • Looptijd van 1 september tot en met 31 december 2019. Aanvragen dienen binnen deze periode bij X2com binnen te zijn. Het aantal aangevraagde gebruikers telt mee voor de incentive.
  • Zowel Full service als Wholesale partners in Nederland en België komen in aanmerking voor deze actie.
  • De looptijd voor de overeenkomst voor de huiscentrale loopt voor de termijn van 1 jaar.
  • Wanneer het minimum van 25 nieuwe X2nexxt gebruikers niet wordt behaald voor 31 december 2019, worden de kosten voor alle X2nexxt gebruikers binnen de huiscentrale vanaf 1 januari 2020 in rekening gebracht.
  • Gebruikers, die uitsluitend conform reguliere Full service of Wholesale prijslijst worden gefactureerd, komen in aanmerking voor de incentive. Deze worden ook geteld voor het beschikbaar stellen van de kosteloze telefooncentrale.
  • Gebruikers die voorheen X2desk gebruikten, komen niet in aanmerking voor de incentive. Deze worden wel geteld voor het beschikbaar stellen van de kosteloze telefooncentrale.  • Iedere partner komt voor één van bovenstaande incentives in aanmerking, afhankelijk van het aantal gebruikers die zij hebben aangevraagd.
  • Indien er meer gebruikers gewenst zijn binnen de huiscentrale, dan kunnen deze conform prijsafspraken bij X2com worden aangevraagd.
  • In januari 2020 wordt de totale waarde van de bonnen bepaald en ontvangen de partners de waardebonnen, die zij in zijn geheel of in gedeeltes in kunnen ruilen tegen cadeaus op de webshop van Gezamenlijk voordeel.
  • De partner kan met de waardebonnen naar eigen keuze producten selecteren op de webshop. De partner heeft de mogelijkheid om producten te kiezen met een hogere waarde dan men beschikbaar heeft in waardebonnen. Deze aankopen kunnen via bijbetaling worden afgerond. Er wordt geen waarde in contanten of als creditbedrag uitgekeerd.