Pers

DeBa Pharma klaar voor de toekomst met X2desk

DeBa Pharma werd in 1988 opgericht door Johan Dejonghe. Het bedrijf, dat begin jaren ’90 vijftien producten voerde, brengt inmiddels zo’n 160 verschillende producten op de markt. Waar DeBa Pharma zijn succes aan te danken heeft? “Alle enkelvoudige en samengestelde voedingssupplementen, die wij op de markt brengen zijn ontwikkeld op basis van de meest recente en relevante wetenschappelijke inzichten,” aldus een enthousiaste Vincent Dejonghe, marketing- en salesmanager. Een helder, begrijpelijk en betrouwbaar verhaal

De afgelopen jaren groeide DeBa Pharma zo hard, dat er een nieuw pand nodig was. “Het is onvoorstelbaar wat er allemaal op je af komt, als je een nieuw bedrijfsonderkomen laat ontwerpen en bouwen,” vertelt Vincent. “Zo moesten we bijvoorbeeld de telefonie en de toegangscontrole regelen. Twee zaken waar ik tot voor onze verhuizing nooit een moment bij stil had gestaan. Ik was zoekende, dus ging ik in gesprek met een aantal partijen, maar niemand wist me precies te vertellen wat ik moest doen en waarom ik dat dan zou moeten doen. Gelukkig kwam ik via onze eigen elektricien in contact met GTV Telecom en de oplossingen van X2com. Die kwamen gewoon met een helder, begrijpelijk en betrouwbaar verhaal.” Toekomstige verwachtingen Koen Vermast van GTV Telecom inventariseerde de wensen en legde contact met de binnendienst van X2com. “Ik vind het belangrijk om precies te weten wat een opdrachtgever voor ogen heeft voordat ik aan de slag ga,” vertelt Koen. “Ik wil niet alleen weten wat er op dit moment nodig is, maar ook wat de verwachting is voor de toekomst.” GTV, General Telecom Verbrugghe, werd in 1976 opgericht door Filip Verbrugghe. Sinds de oprichting heeft GTV alle ontwikkelingen op het gebied van spraak-, beeld- en datacommunicatie nauwgezet gevolgd. Voordelig en flexibel “In een gloednieuw pand wil je werken met eigentijdse oplossingen,” vervolgt Vincent. “X2desk, de telefooncentrale in de cloud van X2com is daar een uitstekend voorbeeld van. We zijn enorm te spreken over de uitleg, die we hebben gekregen en over de korte communicatielijnen die het bedrijf hanteert. Omdat we met X2desk alleen een internetverbinding en telefoons nodig hebben, is het een heel voordelig en flexibel systeem.” De gebruiker staat centraal “Tijdens het ontwikkelen van X2desk hebben we de oplossing regelmatig getoetst bij eindgebruikers,” vertelt Deborah Le Dreff, partner manager bij X2com BVBA. “De feedback die we hebben gekregen van kleine, middelgrote en grote organisaties heeft een gebruiksvriendelijke en complete virtuele telefooncentrale opgeleverd. De webbased beheeromgeving werkt zeer intuïtief. Meer dan een computer of een tablet in combinatie met een internetverbinding is er niet nodig om het telefoonverkeer te beheren.” Ongelimiteerd uit te breiden “En last but not least,” vult Vincent aan. “X2desk is ongelimiteerd uit te breiden, zonder dat er aanpassingen nodig zijn aan de hard- en software. Bovendien is het een dynamische oplossing die continue wordt geüpdatet, zodat we altijd beschikken over een telefonieoplossing die bij de tijd is en blijft. Dat, samen met de flexibiliteit, maakt dat X2desk gemakkelijk mee kan groeien met DeBa Pharma, nu en in de toekomst.”

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.