Nieuws

'Fantastische oplossingen en goede support'

Geupload: 20-04-2021

Persoonlijk, laagdrempelig en duidelijk. Dat zijn de eigenschappen die Dennis Aalbers van De Backenders zoekt in een aanbieder van telefonie-oplossingen. Hij vond die bij X2com. “We hebben nooit het gevoel dat we een nummer zijn.”

De Backenders (voorheen VDN ICT) verzorgen ict-diensten voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Oost-Brabant. Klanten zijn voornamelijk bedrijven met 5 tot 75 werkplekken en zonder eigen ict-afdeling. De Backenders bieden klanten een breed pakket aan ict-diensten, waaronder de telefonie-oplossingen van X2com. Eigenaar Dennis Aalbers besloot acht jaar geleden fullservice partner van X2com te worden. “In het verleden maakten we gebruik van een VoIP-telefonieoplossing van een andere aanbieder, maar die paste op een gegeven moment niet meer helemaal bij ons.” 

Fantastische oplossing

En dus ging Aalbers op zoek naar een andere partij. “We keken vooral naar partijen in onze regio. Ik vind het belangrijk dat je elkaar in de ogen kun kijken als er iets is. Prijs was dus niet leidend, we keken vooral naar eigenschappen als persoonlijk, laagdrempelig en duidelijk. Uiteindelijk kozen we voor de X2desk-oplossing van X2com. Dit systeem was duidelijk en overzichtelijk en paste helemaal in ons straatje. Ook wilde ik zonder app kunnen bellen en dat kan met X2desk en inmiddels ook met X2nexxt. Ook X2mobile is een fantastische oplossing. Je bent hiermee helemaal in control over de uitgaande belstrategie, het is flexibel en je hebt er geen app voor nodig. Wij gebruiken het zelf ook en staan er volkomen achter. Ik vind het zelf ook niet nodig dat iedereen mijn mobiele nummer heeft en dat kun je hiermee voorkomen.”

Snel schakelen

Aalbers is over het geheel genomen tevreden over de samenwerking met X2com. “Al zijn er natuurlijk altijd verbeterpunten”, lacht hij. “Maar in noodsituaties kun je snel schakelen en er is een hele goede supportafdeling. We hebben nooit het gevoel dat we een nummer zijn. Er wordt echt naar ons geluisterd.”    
 

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen