Nieuws

X2com in TBM #2: Het mobiele aanbod van X2com

Geupload: 10-05-2023

Met de mobiele abonnementen van X2com ben je altijd en overal bereikbaar. Het maakt niet uit waar jij je bevindt, want alle functies worden wereldwijd ondersteund. Ben je op zoek naar een betrouwbare, flexibele en schaalbare mobiele oplossing voor jouw klanten? X2mobile maakt gebruik van de drie best geteste mobiele netwerken in Nederland.

Daarnaast biedt X2mobile iets heel unieks: namelijk onbeperkt data delen met je collega’s, ook als onderling wordt gekozen voor verschillende netwerken. Als enige provider in Nederland bieden wij de optie om onderling data te delen, onafhankelijk van het gekozen netwerk.

X2com zorgt ook voor een feilloze en betrouwbare integratie van vaste en mobiele telefonie (VaMo) waarbij beide telefonievormen dezelfde gebruiks- en beheersfuncties krijgen. Ook kun je de routering aanpassen, zodat het gesprek wordt doorgezet volgens jouw wensen. Tel hierbij op dat je kosteloos kunt afschalen en ons aanbod is helemaal compleet.

Als X2com-partner kun je al onze diensten afnemen volgens twee modellen: Fullservice en Wholesale. Welk model het beste bij jou past? Dat ligt eraan hoe jij de diensten aan jouw klant wil aanbieden en of je zelf de klantfacturatie gaat verzorgen. De keuze is aan jou.

Fullservice: volledige ontzorging
Fullservice partners profiteren van een volledig verzorgd commercieel concept met optimale ondersteuning. Wij stellen onder andere marketing- en salesmaterialen beschikbaar en verzorgen de facturatie van jouw klanten. Jij verzorgt de installatie en bent en blijft het eerste aanspreekpunt van de klant. Fullservice partners hebben een helder en interessant verdienmodel. Je ontvangt namelijk een kickback fee over het factuurbedrag op basis van een vast percentage, ook over (mobiele) gesprekskosten.

Wholesale: alle vrijheid
Neem je graag het heft in eigen handen? Dan past het Wholesale model van X2com bij jou. Wij leveren de bouwstenen op basis van onze diensten en stellen jou in staat om een eigen concept te creëren. Dit geeft jou de vrijheid om de diensten eventueel onder jouw eigen naam aan te bieden. Dit kan tegen interessante tarieven, inclusief staffelmodel. Wholesale partner worden is dus een prima vertrekpunt om succesvol zaken te doen. De factuurrelatie is in jouw beheer.

Neem contact op met onze afdeling sales voor meer informatie over onze verdienmodellen. Wij helpen je graag.

Youfone Zakelijk
Vanaf 1 april 2023 biedt X2com ook de mobiele abonnementen van Youfone Zakelijk aan. Hiermee zijn wij de allereerste distributeur van Youfone Zakelijk! Met de toevoegingen van Youfone Zakelijk biedt X2com nog meer keuze en flexibiliteit. Je kiest voor een abonnement met precies die functionaliteiten die jouw klant nodig heeft. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare integratie van vaste en mobiele telefonie, onbeperkt data delen of een goede prijs-kwaliteit verhouding, het mobiele aanbod van X2com heeft het allemaal.

Alle abonnementen, dus ook de abonnementen van Youfone Zakelijk, maak je aan in onze eigen portal. Dit zorgt in de eerste plaats voor gebruiksgemak, je hebt immers niet nog een portal waar je in moet loggen, maar je behoudt hierdoor ook een duidelijk overzicht van jouw klanten afnemen.

Incentive
X2com bestaat dit jaar 15 jaar. En nee, wij hoeven geen cadeaus, we geven juist iets weg aan al onze partners. Onze slogan is niet voor niets ‘Power to our Partners’. Vanaf 1 april tot en met 31 december 2023 kun je met de X2com Incentive sparen voor cadeaubonnen. Deze cadeaubonnen kun je verdienen door simpelweg onze diensten te verkopen. Word jij nu partner? Dan spaar je natuurlijk ook meteen mee!

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen