Pers

Netwerk onafhankelijk data delen met X2mobile van X2com

Geupload: 10-01-2022

X2com, de aanbieder van ICT- en telecomdiensten, lanceert een unieke feature voor zakelijke mobiele telefonie in Nederland: netwerk onafhankelijk data delen. Met X2mobile kiest de klant voor één van de best geteste mobiele netwerken in Nederland en profiteert hij van de mogelijkheden die tot nog toe alleen mogelijk waren bij bundels binnen hetzelfde netwerk.

“Tijdens de eerste lockdown zagen we dat onze partners veel vragen kregen van klanten over de mobiele bereikbaarheid. Klanten willen voor het personeel meerdere mobiele abonnementen afsluiten, maar niet elke provider heeft overal dezelfde dekking. Het gevolg hiervan is dat de ene medewerker beter bereikbaar is dan de andere. Nu er veel vanuit huis wordt gewerkt, is mobiele bereikbaarheid nog belangrijker geworden. Het idee om abonnementen aan te bieden, waarbij de klant zelf de keuze heeft voor het netwerk, is in het voorjaar al ontstaan. Ik ben ontzettend trots dat we dit nu ook daadwerkelijk kunnen aanbieden en leveren.” Aldus Tom Mulder, Algemeen directeur bij X2com.

X2mobile

X2mobile maakt gebruik van de drie mobiele netwerken in Nederland. De klant is dus altijd en overal bereikbaar. Het maakt niet uit waar hij zich bevindt, alle functies van X2mobile worden wereldwijd ondersteund. Joost van der Ven, Productmanager bij X2com: “Netwerk onafhankelijk data delen werkt heel eenvoudig. Heeft jouw klant genoeg aan 2 GB per maand, maar gebruikt zijn collega er wel 10? Bij 4 of meer X2mobile abonnement kan jouw klant voor €2,50 per maand per sim netwerk onafhankelijk zijn data delen. Verder kan de klant zelf aangeven voor welk netwerk hij kiest. Kiest hij voor het ene netwerk en zijn collega voor het andere netwerk? Als enige provider in Nederland bieden wij de keuze uit de twee best geteste mobiele netwerken in Nederland. En, een derde wordt later dit jaar nog toegevoegd. Uiteraard kunnen deze X2mobile bundels nog steeds onderdeel worden van de telefooncentrale op kantoor en kan de klant volledig deel uitmaken van het team op kantoor.” 

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen