Nieuws

X2com in TBM #6: De visie van Tom Mulder op 2023

Geupload: 15-12-2022

Tom Mulder (X2com) “Er zullen weer diverse partijen in het channel, maar ook als leverancier, worden overgenomen”

X2com kwam begin 2022 als eerste in de publiciteit met een reeks aankondigingen rond de uitbreiding van het portfolio. Daarnaast was er voor Tom Mulder (algemeen directeur X2com) tijd om het 15-jarig jubileum van de organisatie te vieren. 

Hoe kijk je terug naar 2022 en waarom?
2022 was een mooi jaar waarin wij met X2com een aantal mooie diensten hebben geïntroduceerd. Begin dit jaar X2mobile op het netwerk van KPN, het laatste kwartaal hebben wij hier Vodafone ook nog aan toegevoegd. Zo kunnen klanten van X2mobile nu onafhankelijk data delen met X2mobile via alle netwerken. Netwerkonafhankelijk data delen is een mooie aanvulling op onze mobiele telefonie diensten Niet veel later introduceerden wij ook nog de 4G back-up simkaarten en afgelopen maand lanceerde wij de X2academy. Kortom, we hebben veel gedaan.

En niet te vergeten: 2022 is het jaar waarin wij ook nog eens 15 jaar bestaan; een mooie mijlpaal waar we het aankomende jaar veel van gaan laten zien.

Wat waren zakelijk gezien voor jou en je organisatie de meest opvallende momenten/gebeurtenissen afgelopen jaar.
Het aansluiten van nagenoeg alle internetnetwerken, waardoor wij nu 100% internetdekking hebben in Nederland. Dit sluit naadloos aan bij onze internet ambitie. Daarnaast weten wij steeds vaker ICT-bedrijven als partner aan ons te binden, zij vinden onze postcodecheck met daarin alle netwerken ideaal. Met X2com heb je nu één internetleverancier voor alle locaties in Nederland én met 4G back-up kunnen partner van X2com hun klanten ook nog garanderen dat zij altijd online zijn en blijven. Ook als de vaste internetverbinding een storing heeft.

En privé?
Onze dochter Juliette is geboren in januari, een mooi begin van 2022. Zo zijn we met drie kids zowel zakelijk als privé lekker bezig. Wat is je verwachting en visie voor 2023, dan zowel voor de hele markt als voor jullie organisatie? In het begin consolidatie. Er zullen ook in 2023 weer diverse partijen in het channel, maar ook als leverancier, worden toegevoegd bij de grote kopers. Met X2com varen wij onze eigen koers en houden die koers ook aan. Verder zien we de nodige toepassingen die aan het Cloud portfolio worden toegevoegd. Dit zal de eindgebruiker telkens verder in staat stellen op zijn manier te kunnen communiceren.

Van welke ontwikkeling verwacht je in 2023 het meest qua succes/groei/aandacht?
Over de hele linie zien wij groei op het dienstenportfolio. Ik zie vooral dat we blijven door investeren in onze portal en in ClearVox. Dat zijn toch twee belangrijke aspecten waarom partners onder andere voor ons kiezen.

En daarnaast onze medewerkers: wij blijven ze trainen op het gebied van kennis en kunde en geven ze de tools om samen met de partner succesvol te zijn. Niet voor niets hebben al onze collega’s op support een auto van ons. Zo kunnen ze altijd in de auto springen om de partner direct te komen ondersteunen als dit nodig is.

 

Klik hier om TBM #6 2022 te lezen.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen