Nieuws

Webinar voor partners van X2com

Afgelopen dinsdag organiseerden wij dit jaar alweer onze tweede webinar waarin wij Partners een update gaven over X2com. Zo vertelde Tom Mulder, algemeen directeur, over de huidige stand van zaken, het portfolio en gaf hij een korte vooruitblik.

Stand van zaken

We hebben afgelopen periode niet stil gezeten en de ontwikkelingen zijn in hoog tempo doorgegaan. Dat deze inspanning resultaat heeft, blijkt uit de waardering die wij van partners hebben gehad. We scoorden een 8 en streven met nieuwe introducties en een plan van aanpak naar een 9. Daarnaast hebben we de afgelopen tijd veel energie gestopt in onze partnerportal. Zo ontwikkelde we een aantal interessante features, zoals een uitgebreide postcodecheck, relevante informatie over de geleverde aansluiting en uitgebreide rapportages. Ook kunnen partners breedbandverbindingen aanbieden op basis van DSL en glasvezel via nagenoeg alle providers in Nederland. En last but not least, is Govanna Kusters sinds deze week begonnen als Commercieel medewerker binnendienst om jullie, als partner van X2com te ondersteunen.

Portfolio

Vanaf deze week kunnen X2com partners Mobile Internet Unlimited simkaarten bestellen, waarmee klanten altijd, overal en snel online zijn. Of het nu gaat om een verhuizing, verbouwing, internet in een buitengebied of om internet tijdens een event. Met Mobile Internet Unlimited heeft de klant snel internet op basis van de best geteste mobiele netwerken. Goed om te weten: onze simkaart kun je gebruiken in alle hardware. Of het nu een modem, router of een dongel is.

Korte vooruitblik

En de komende tijd? We blijven natuurlijk investeren in de portal, ClearVox en in onze mensen. Zo gaat eind dit jaar de nieuwe clearvox.nl website live, waarin documentatie is verbeterd, release notes en de known issue lijst worden gedeeld én kun je features aanmelden en op stemmen op features. Op basis van deze features zullen we toekomstige features toevoegen aan ClearVox. Daarnaast gaan we met ons partnerprogramma nog meer betekenis geven aan onze pay-off ‘Power 2 our partners!’.

Wil je de webinar terugkijken? Dat kan! Stuur een e-mail naar marketing@x2com.nl of neem contact op met je Channel Manager.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.