Nieuws

Tom Mulder en Wouter Borst in ITChannelPRO

Geupload: 28-04-2023

X2com wordt distributeur van Youfone Zakelijk ‘In één keer toegang tot breder portfolio’

De onafhankelijke telecomprovider Youfone richt zich sinds ruim twee jaar ook op de zakelijke markt, en mede daarom is X2com per april aangesteld als distributeur. Dit is voor beide bedrijven een primeur. Directeur Wouter Borst van Youfone Zakelijk en algemeen directeur Tom Mulder van X2com lichten deze ontwikkeling kort toe.

“Youfone is een ambitieuze en onafhankelijke telecom- provider. Daarmee zijn we sinds 2008 succesvol in de consumentenmarkt. Sinds 2021 zijn we ook in de zakelijke markt actief”, zegt Wouter. Youfone werkt nauw samen met businesspartners. Een deel van deze groep wil het Sim Only-aanbod van Youfone combineren met diensten die buiten de scope van Youfone Zakelijk vallen.

“X2com levert veel meer diensten dan alleen mobiele telefonie, en geeft invulling aan deze behoefte”, vervolgt Wouter. “Daarnaast sluiten de culturen van X2com en Youfone goed op elkaar aan, en hebben we hebben dezelfde kijk op automatisering. Zo kunnen we efficiënt samenwerken en is het makkelijk om ons portfolio met zakelijke diensten via X2com in de markt te zetten. Dat doen we door X2com de status van distributeur te geven.

” X2com biedt naast vast en mobiel bellen plus internettoegang een groot aantal diensten die met elkaar kunnen worden geïntegreerd. Met X2mobile kunnen zakelijke gebruikers binnen een contract netwerkonafhankelijk databundels delen. Tom legt uit: “We zien echter ook dat lang niet overal in de markt behoefte bestaat aan VAMO-diensten, integraties of het combineren van databundels. Dat we als distributeur ons aanbod uitbreiden met het Youfone portfolio is goed nieuws voor onze resellers. Zij kunnen via onze portal Youfone producten bestellen en beheren.”

Marge blijft gelijk
“Tegelijk kunnen we telecom- en IT-dienstverleners helpen die nu rechtstreeks werken met Youfone Zakelijk, maar die juist wel op zoek zijn naar aanverwante diensten”, vervolgt Tom. Wouter vult hem daarbij aan: “Deze partners kunnen nu ook kiezen voor X2com als distributeur. Ze hebben dan in één keer toegang tot een breder portfolio. De marges voor de partners veranderen niet, en dat is een belangrijk gegeven.” 

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen