Pers

X2com eerste distributeur Youfone Zakelijk

Geupload: 22-03-2023

X2com en Youfone Zakelijk kiezen voor een nauwe samenwerking voor het leveren van mobiele Sim Only-diensten aan de resellers van X2com. Daarmee is X2com de eerste distributeur van Youfone Zakelijk.

Youfone Zakelijk is sinds januari 2021 actief in de zakelijke Sim Only markt. Youfone Zakelijk maakt gebruik van het premium KPN-netwerk tegen de beste voorwaarden. Wouter Borst, directeur Youfone Zakelijk: “Een belangrijke keuze voor de samenwerking met X2com is onze vergelijkbare No-nonsense aanpak. Zowel Youfone Zakelijk als X2com wil zakelijke telecom-en IT-partners én zakelijke eindklanten blij maken met kwalitatieve dienstverlening en snelle en persoonlijke service. De strategische samenwerking met X2com zorgt ervoor dat we binnen onze doelgroep sneller kunnen groeien”,

Samenwerking Youfone Zakelijk
Ook Tom Mulder, algemeen directeur van X2com is blij met deze samenwerking: “Zoals iedereen weet biedt Youfone een hoge mate van kwaliteit en flexibiliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Doordat er gebruik wordt gemaakt van het premium netwerk van KPN, heb je altijd en overal goed bereik. Door het aanbieden van 5G, verbindt Youfone haar klanten nog beter. En dat past precies bij X2com, want ook X2com verbindt!”

“Belangrijk om te vermelden is dat we ook met Youfone zorgen voor een feilloze en betrouwbare integratie van vaste en mobiele telefonie in combinatie met onze ClearVox / Nexxt mobiele app. Daarnaast is er ruimte bij grotere trajecten om te kijken naar de specifieke vraag en een flexibele en passende oplossing op maat aan te bieden. Samen met haar partners kijkt X2com altijd naar de beste mogelijkheden voor de zakelijke eindgebruikers. Door de zakelijke insteek, snelle en persoonlijke service van zowel Youfone als X2com passen wij goed bij elkaar. X2com is dan ook blij dat zij vanaf 1 april 2023 als eerste distributeur de zakelijke abonnementen van Youfone mag aanbieden”, aldus Tom Mulder.

Wil je meer weten over de abonnementen van Youfone en de diensten van X2com? Neem dan contact op met de afdeling Sales van X2com.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen