Pers

X2com introduceert 4G back-up simkaarten

Als bedrijf wil je altijd online zijn en kun jij je geen downtime permitteren. Daarom introduceren wij nu 4G back-up simkaarten. Met de toevoeging van deze 4G back-up simkaarten aan ons portfolio, kunnen partners van X2com hun klanten garanderen dat zij altijd online zijn én blijven. Ook als de vaste internetverbinding een storing heeft.

“Wij begrijpen dat je als bedrijf niet zonder internet kunt. Daarom introduceren wij 4G back-up simkaarten, daarmee kun jij je als bedrijf ervan verzekeren dat je altijd online bent, ook als je vaste internetverbinding een storing heeft. Zo kun je als bedrijf gewoon door blijven werken zoals je gewend bent, blijf je telefonisch bereikbaar en kunnen klanten nog steeds bij je pinnen.” aldus Tom Mulder, Algemeen directeur X2com.

Uniek in de markt

Of het nu gaat om een X2connect internetverbinding die geleverd wordt over een lijn van KPN, Delta, Eurofiber, Tele2 of lokaal initiatief, 4G back-up van X2com kan altijd worden mee verkocht. Daarnaast kan de simkaart gebruikt worden in alle hardware. Of het nu een 4G-modem, router of een dongel is. Samen met de klant kiest de partner de hardware en wij zorgen voor een betrouwbare en stabiele internetverbinding als de vaste internetverbinding uitvalt.

Partners van X2com kunnen de 4G back-up simkaart in combinatie met een X2connect internetverbinding voor een vast bedrag per maand aanbieden aan hun klant. Dankzij deze 4G back-up sim verzekert de klant zich ervan dat hij zijn primaire werkzaamheden (denk aan telefonie, alarm, pin en/of regulier internetverkeer) altijd kan continueren.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.