Pers

X2com lanceert X2academy speciaal voor haar partners

Geupload: 07-11-2022

X2com lanceert speciaal voor haar Fullservice en Wholesale partners de X2academy. Deze volledig nieuwe kennisbank biedt nog meer gebruiksgemak en maakt het nog eenvoudiger om diensten van X2com te verkopen en installeren. Daarnaast is de X2academy multi device en dus beschikbaar voor desktop, tablet en mobiel. Zo hebben partners van X2com altijd de beschikking over alle informatie.

Met de komst van de X2academy, worden partners geholpen als het gaat om commerciële en technische ondersteuning. Zo kunnen partners trainingen volgen die horen bij hun rol binnen het bedrijf, alle (verkoop)informatie terugvinden om goed beslagen ten ijs te komen bij hun klanten én zich inschrijven voor live X2events. De X2academy biedt alle tools om zelfstandig aan de slag te gaan met volledige controle over het portfolio van X2com.

“Met de komst van de X2academy zorgen wij ervoor dat partners snel en eenvoudig goed aan de slag kunnen met het dienstenportfolio van X2com. Daarnaast kunnen wij eenvoudig herinneringen uitsturen bij verlopen X2com certificaten, maar onze partners ook helpen bij het bijspijkeren van hun productkennis. Wij vinden het belangrijk om onze kennis te delen met onze partners, zonder dat ze uren training moeten volgen op locatie.” aldus Tom Mulder, Algemeen directeur bij X2com. 

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen