Pers

X2com voegt derde Nederlandse netwerk toe aan X2mobile

Geupload: 03-10-2022

Begin 2022 lanceerde X2com, de aanbieder van ICT- en telecomdiensten, een unieke feature voor zakelijke mobiele telefonie in Nederland: netwerk onafhankelijk data delen. In oktober 2022 voegde X2com hier het derde Nederlandse netwerk aan toe, waardoor wij X2mobile nu op alle netwerken kunnen aanbieden. 

“Begin 2022 lanceerden wij ‘netwerk onafhankelijk data delen’ via twee mobiele netwerken. Een unieke feature voor zakelijke mobiele telefonie in Nederland, waarbij de klant met X2mobile zelf kiest van welk netwerk hij gebruik wil maken, maar wel profiteert van de mogelijkheden die tot nog toe alleen mogelijk waren bij bundels binnen hetzelfde netwerk. Ik ben ontzettend trots dat wij nu aan kunnen kondigen dat wij hier het derde Nederlandse netwerk aan toe hebben gevoegd. Hiermee kunnen wij dus 100% dekking binnen Nederland garanderen met X2mobile.” aldus Tom Mulder, Algemeen directeur bij X2com.

Netwerk onafhankelijk data delen

X2mobile maakt gebruik van de drie mobiele netwerken in Nederland. De klant is dus altijd en overal bereikbaar. Het maakt niet uit waar hij zich bevindt, alle functies van X2mobile worden wereldwijd ondersteund. Joost van der Ven, Productmanager bij X2com: “Netwerk onafhankelijk data delen werkt heel eenvoudig. Heeft jouw klant genoeg aan 2 GB per maand, maar gebruikt zijn collega er wel 10? Bij 4 of meer X2mobile abonnement kan jouw klant voor €2,50 per maand per sim netwerk onafhankelijk zijn data delen. Verder kan de klant zelf aangeven voor welk netwerk hij kiest. Kiest hij voor het ene netwerk en zijn collega voor het andere netwerk? Als enige provider in Nederland bieden wij de keuze uit de drie mobiele netwerken in Nederland. Uiteraard kunnen deze X2mobile bundels nog steeds onderdeel worden van de telefooncentrale op kantoor en kan de klant volledig deel uitmaken van het team op kantoor.”

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen