Word nu X2com partner!

Wij werken samen met een hecht netwerk van meer dan 500 partners en nodigen je graag uit om hier ook deel van uit te maken. Met onze jarenlange ervaring en kennis in combinatie met onze state-of-the-art soft- en hardware bedenken we slimme oplossingen die ver vooruitlopen op de markt en die ervoor zorgen dat de wensen van jouw klanten continu worden overtroffen. Oh… en wist je dat we ook gewoon heel leuk zijn om mee samen te werken!

Interesse?

Bel of mail ons!

info@x2com.nl 088 889 22 66

Vernieuwde vrijdenkers

Door op een slimme manier buiten de hokjes te denken kunnen we samen met jou nieuwe, succesvolle telecomdiensten ontwikkelen, waarbij we voorlopen op de markt. En daar worden jouw klanten heel erg blij van!

Opgeleid én ondernemend

Wij investeren continu in de kennis en kunde van onze medewerkers, waarvan de meeste hun sporen in de telecomsector al ruimschoots hebben verdiend. Daarnaast stimuleren we ondernemerslust proberen deze kennis zo slim mogelijk door te vertalen. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat je bij ons een sparringpartner op hoog niveau krijgt, die zowel jou als je klant uitstekend kan ondersteunen

Full service of wholesale… zeg het maar!

Als partner kun je al onze diensten zowel full service als ‘white label’/ ‘wholesale’ aanbieden aan je klanten. De keuze is aan jou.

24/7 persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. Daarom heb je als partner bij ons ook een eigen contactpersoon, die jou door en door kent en dag en nacht voor jou klaar staat. Niet alleen om je te helpen met het vinden van de allerbeste ICT en telecom-oplossingen, maar ook om je te ondersteunen op allerlei gebied; technisch, administratief, marketing en sales.

Schaalbaar en modulair; dus volop flexibiliteit!

Alle, door ons ontwikkelde diensten zijn schaalbaar en modulair. Groeit de business van je klant, dan groeien onze oplossingen gewoon mee! Bovendien zijn alle diensten modulair, dus eenvoudig met elkaar te combineren.

Interessant verdienmodel

Als full servicepartner bieden we een helder en interessant verdienmodel. Een kickback fee over het totale factuurbedrag op basis van een vast percentage. Dus ook over (mobiele) gesprekskosten. Er gelden geen (omzetafhankelijke) abonnementskosten voor het full service partnership.

Als wholesale partner kun je al onze diensten ‘white label’ aandienen (dus onder jouw eigen naam). Dit kan tegen interessante tarieven incl. staffelmodel. Een prima vertrekpunt om succesvol zaken te doen dus. Ook voor het wholesale partnership gelden geen (omzetafhankelijke) abonnementskosten.