Word X2com partner

Alle X2com diensten afzonderlijk hebben op basis van specifieke eigenschappen natuurlijk een aantal belangrijke voordelen. Maar ook X2com zelf als organisatie en de diensten in het algemeen kennen belangrijke voordelen waar u als partner en uw klanten veel profijt van hebben.

Sterk in innovatie

X2com vindt dat innovatie belangrijk is om toekomstvaste, kansrijke oplossingen aan te bieden. Innovatie vindt daarom dagelijks plaats door nieuwe technologieën te spiegelen aan de vraag vanuit de markt. Hierdoor komt X2com vaak als eerste met een nieuwe telecom dienst op de markt. Dit betekent dat u als partner een voorsprong heeft op andere aanbieders.

Kennis op hoog niveau

Vanaf de start heeft X2com veel geïnvesteerd in kennis. Bij X2com werken mensen die hun sporen in de telecom sector ruimschoots hebben verdiend. Alle benodigde kennis is dus direct beschikbaar. Hierdoor beschikt u als partner over een professionele gesprekspartner en worden uw klanten ook professioneeel ondersteund.

Schaalbaar en modulair

Alle door X2com ontwikkelde diensten zijn schaalbaar en modulair. Het kan dus nooit zo zijn dat uw klant vanwege groei, geen gebruik meer kan maken van de X2com diensten. Bovendien zijn alle diensten modulair, dus eenvoudig met elkaar te combineren.

Maximale ondersteuning

We vinden dat u als partner alle kans moet krijgen om succesvol met de X2com diensten aan de slag te gaan. Daarom ondersteunen we u op tal van gebieden. Technisch, administratief, maar zeker ook op het gebied van marketing en sales. Via de X2com portal heeft u altijd alle informatie bij de hand en onze partnermanagers staan dag en nacht voor u klaar. Zij staan open voor iedere vorm van samenwerking op het gebied van marketing en sales.

Full service of white label

Als partner kunt u alle X2com diensten zowel full-service als white label aanbieden aan uw klanten.

Interessant verdienmodel

X2com hanteert voor u als full service partner een helder en interessant verdienmodel. Een kickback fee over het totale factuurbedrag op basis van een vast percentage. Dus ook over (mobiele) gesprekskosten. Er gelden geen hoge, van omzet afhankelijke abonnementskosten voor het full-service partnership.

Als white label partner kunt u de complete dienstenportfolio van X2com whitelabel aan uw klanten aanbieden. Dit tegen interessante tarieven en een interessant staffelmodel. Een prima vertrekpunt om succesvol zaken te doen. Ook voor het white label partnership gelden geen hoge, van omzet afhankelijke abonnementskosten.

NIEUWSBRIEF

Iedere maand de laatste ontwikkelingen en nuttige tips in uw mailbox?
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!