support engineer

Mike de Vroom

Mike de Vroom werkt sinds 2016 bij X2com als Support Engineer. Hij vindt X2com een gemoedelijk en flexibel bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. “De sfeer is erg goed en we hebben een leuk team van positieve, jonge mensen.” 

Wat doet een Support Engineer bij X2com? “We ondersteunen onze partners op technisch vlak. Bijvoorbeeld als een partner problemen heeft met het registreren van een telefoon op een betaald modem. Of als de eindklant eenzijdige audio heeft. We hebben zelf twee hosted centrales, Clearvox Nexxt en X2desk. Daarmee kunnen wij de partner helpen om maatwerk aan zijn eindklant te leveren. We denken graag mee over een goede oplossing.“ 

Charme

Mike vindt het leuk dat hij met de partners op niveau technische zaken kan bespreken, omdat zij ook een technische achtergrond hebben. “Dat is echt anders dan technische ondersteuning geven aan particulieren. De samenwerking met partners heeft zo zijn charme. En met onze diensten kan ook een kleinere partner zijn klanten een totaalpakket aanbieden. Omdat de partners erg verschillend zijn en we veel verschillende diensten leveren, is het werk heel divers. Geen dag is hetzelfde.”

Veel vrijheid

X2com is een gemoedelijk bedrijf dat zich flexibel opstelt naar haar werknemers. Mike: “Ook al voor corona was het mogelijk om thuis te werken. Altijd fijn als het een keer handig is als je thuis bent en niet naar kantoor hoeft. Hier heb je echt veel vrijheid. Maar als het echt even druk is, dan werken we ook echt keihard door met z’n allen. Het werkt natuurlijk twee kanten op.”
Ook over de arbeidsvoorwaarden is Mike erg tevreden. Zo hebben alle collega’s van de afdeling Support een auto van de zaak. “En de sfeer is gewoon goed. We zijn een club van positieve, jonge mensen. We hebben een toegankelijke directie en een platte organisatie met korte lijnen. 

Ontmoetingsplek

Fun is één van de kernwaarden bij X2com. Elke maand organiseren collega’s in koppels van twee een fun-activiteit. Dat varieert van een virtuele vrijdagmiddagborrel met pubquiz tot het laten maken van karikaturen van alle collega’s. “Het kan dus echt van alles zijn, als het maar met het bedrijf te maken heeft. Ook hebben we sinds kort een flipperkast en een tafeltennistafel. Dat is leuk ter afwisseling en wordt ook een ontmoetingsplek om even tussendoor een praatje te maken.”   

Altijd in beweging

Het spreekt Mike ook aan dat X2com volop in ontwikkeling is. “We zijn bezig met het uitbreiden van ons aanbod met nieuwe diensten en we zijn hard aan het groeien. Het bedrijf is altijd in beweging, dus we staan nooit stil. Dat moet ook wel natuurlijk, want deze hele markt is in beweging.” Zijn persoonlijke toekomstplan sluit hier ook mooi bij aan. “Het is mijn ambitie om in dit groeiende bedrijf een technisch commerciële rol te gaan vervullen.” 

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen