X2voip Teams

Maak jij of jouw klant gebruik van Microsoft 365 in combinatie met Teams om online te vergaderen, meetings te beleggen en wil je graag jouw medewerkers of klanten de mogelijkheid geven om direct vanuit Microsoft Teams te bellen?

Kom bij ons werken!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van Brabant. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. En om de allerbeste service te kunnen blijven bieden, hebben we jou nodig!

MEER WETEN

Bellen en gebeld worden via Microsoft Teams

X2com biedt de mogelijkheid X2voip Teams trunk licenties te bestellen. De X2voip Teams licenties zijn een combinatie van een koppeling naar Microsoft Teams op Direct Routing technologie met een X2voip trunk en telefoonnummer. Dit maakt het mogelijk om met Microsoft Teams te bellen en gebeld te worden.

Wat houdt een integratie in?

Registreer Microsoft Teams van jouw klanten via de Direct Routing technologie aan de SIP Trunk van X2com. Hierdoor kun je bellen en gebeld worden via een eigen, vast telefoonnummer. Omdat Microsoft Teams via verschillende applicaties op diverse devices gebruikt kan worden, zijn de medewerkers van jouw klanten overal en altijd bereikbaar.

De voordelen van X2voip Teams

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Flexibel
  • Model op maandbasis
  • IT-beheer vereenvoudigd
  • Creëer jouw klantpakket

Bel of mail ons!
088 – 889 22 66
info@x2com.nl