medior network engineer

Sjonnie van Nistelrooij

Sjonnie kwam via een vriend terecht bij X2com. “Ik werkte in die tijd als kok, maar was op zoek naar iets nieuws. Ik ben op gesprek geweest en kon een paar weken later al beginnen. Dat was wel even omschakelen. Ik heb heel wat avonden bij die vriend gezeten om de basiskennis in mijn hoofd te krijgen. Ik ben hier echt in het diepe gegooid, daar leer je toch het meest van.” 

Afwisselend werk

Sjonnie heeft veel plezier in zijn werk. “Eigenlijk vind ik alles leuk. Het begint steeds meer op hobby te lijken. De techniek is leuk, het datacenterbeheer is leuk. Ik werk graag met apparatuur, zoals switches, servers en routers. En ik houd me bezig met netwerkbeheer voor heel veel klanten. Dat is echt gaaf om te mogen doen.”  

Vrijheid

X2com is een relaxed bedrijf, vindt Sjonnie. “Er werken veel jonge mensen, we zijn allemaal ongeveer van dezelfde leeftijd. Ook word je hier redelijk vrij gelaten. Bijvoorbeeld nu met het thuiswerken. Je kunt je uren flexibel invullen.” Daarnaast vindt Sjonnie X2com een ambitieus bedrijf. “We willen flink doorgroeien. We krijgen er steeds meer grote klanten en projecten bij. Ook breiden we ons dienstenpakket steeds verder uit. Zo hebben we ict-bedrijven steeds meer te bieden.“

Toekomst

Over vijf jaar ziet Sjonnie zichzelf nog steeds werken bij X2com, maar dan als senior. “Je krijgt hier zeker de kans om op basis van je ervaring en kennis door te groeien.”

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen