Werken bij X2com!

Werken bij X2com is iedere dag anders. Wij zijn een succesvolle, jonge en frisse organisatie, die haar sporen binnen de telecom- en internetbranche heeft verdiend. Sinds de start van het bedrijf in 2008 zijn wij flink uitgebreid en gegroeid. Natuurlijk willen wij deze positieve lijn in de toekomst door blijven zetten. Binnen onze organisatie bieden wij je een informele en collegiale werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Baanbrekend in telefonie wil niet zeggen dat onze dienstverlening stopt bij het simpelweg aanbieden van telefonie-oplossingen. Wij zijn graag baanbrekend op alle vlakken. Als jij van mening bent een waardevolle aanvulling te zijn op ons huidige team, dan zien wij jouw CV met een motivatiebrief graag tegemoet!

Bekijk hier onder onze openstaande vacatures. Je kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Voor eventueel aanvullende informatie of vragen staan wij je graag te woord via e-mail: werken@x2com.nl of bel naar 088 889 22 66.

Vragen

Bel of mail ons!
088 – 889 22 66
info@x2com.nl

Developer

DEVELOPER

De baan:

Een developer in hart en nieren, die de IT en telefonie business een uitdaging vindt. Wij zijn op zoek naar een developer, die graag binnen een jonge en snel groeiende organisatie wil werken en ook persoonlijk wil groeien. Wij laten je vrij in jouw creatieve geest om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. Je gaat meewerken aan de ontwikkeling van het ClearVox Nexxt systeem.

Jij:

Een development topper: jij vindt het interessant om net dat stapje harder te lopen en verder te kijken dan je neus lang is. Je bent een vlotte werker met kennis van PHP frameworks, zoals Laravel, of jij bent juist ervaren met Node.js. Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen en gaat moeilijkheden niet uit de weg. Jij hebt interesse in nieuwe technische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je hebt een technische opleiding gevolgd op HBO, WO of beschikt over een vergelijkbaar niveau verkregen door werkervaring of trainingen. Jij bent woonachtig in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de telecom branche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van meer dan 500 partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Wij hebben de ambitie te innoveren en nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

Een informele sfeer, een bedrijf met groeiambitie en potentie en een enthousiast team van collega’s. Een marktconform salaris en een flexibele werkplek. Interesse? Neem snel contact met ons op via 088 889 2251 en vraag naar Lotte van der Meer of stuur een e-mail naar lotte.vandermeer@x2com.nl.

App Developer

App Developer

De baan:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met app development. Wij zijn op zoek naar een developer, die graag binnen een jonge en snel groeiende organisatie wil werken en persoonlijke groei belangrijk vindt.

Wij laten jou vrij in jouw creatieve geest om het beste uit jezelf en je collega’s te halen op het gebied van in dit geval app development. Jij gaat mee werken om onze ClearVox app voor Android en iOS naar een hoger niveau te tillen. Verder ga jij meewerken aan de ontwikkeling van ons ClearVox Nexxt platform.

Jij:

Een developer in hart en nieren, die de IT en telefonie business een uitdaging vindt. Een development topper, die snapt wat een gebruiker van een app verwacht. Jij vindt het interessant om net dat stapje harder te lopen en verder te kijken dan jouw neus lang is. Jij bent een vlotte werker en kan naast development op Android en iOS ook prima uit de voeten met PHP of Node.js. Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen en gaat moeilijkheden niet uit de weg. Jij hebt een technische opleiding gevolgd op HBO, WO of beschikt over een vergelijkbaar niveau verkregen door werkervaring of trainingen. Jij bent woonachtig in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de telecom branche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van meer dan 500 partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Wij hebben de ambitie te innoveren en nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

Een informele sfeer, een bedrijf met groeiambitie en potentie en een enthousiast team van collega’s. Een marktconform salaris en een flexibele werkplek. Interesse? Neem snel contact met ons op via 088 889 2251 en vraag naar Lotte van der Meer of stuur een e-mail naar: lotte.vandermeer@x2com.nl.

Netwerk engineer

WANTED: Netwerk engineer

De baan:

Heeft Linux voor jou weinig tot geen geheimen? En/ of ben je een netwerk specialist, die geen uitdaging te gek is? Haal jij je voldoening uit het oplossen van problemen binnen netwerken? Wil jij er tevens werk van maken om IT kwesties op te lossen voor gebruikers en geeft jou dit een positieve drive en energie?

Daarnaast vind jij het leuk om bezig te zijn met het inrichten, installeren en configureren van Linux servers. Jij beheert netwerkomgevingen en biedt eventueel 3e lijn support. Dit doe je samen met een jong team waarbij je elkaar uitdaagt om het beste voor het bedrijf en bij elkaar naar boven te halen.

Jij:

Jij bent een echte probleemoplosser, die uit de driehoek Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen komt. En jij vindt het fantastisch om te denken in oplossingen. Haal jij voldoening uit het verbeteren, uitbreiden en onderhouden van een bestaand ISP-core netwerk. Mocht je daarnaast ook nog enige kennis hebben van een Linux serveromgeving dan is de match perfect. Een bedrijf op het gebied van IT naar een next level tillen is volledig aan jou besteed. Ben jij een doorzetter, neem je verantwoording en werk je graag in een team? Heb je een HBO opleiding of MBO met aanvullende trainingen, die jou naar een next level hebben gebracht of ben je misschien wel die vakman die het gewoon allemaal kan?

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatiediensten binnen de telecombranche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van meer dan 500 partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Wij hebben de ambitie te innoveren en nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten, services en diensten.

Ons aanbod:

Een informele sfeer, een bedrijf met groeiambitie en potentie en een enthousiast team van collega’s. Een marktconform salaris, lease auto en een flexibele werkplek. Interesse? Neem snel contact met ons op via 088 889 2251 en vraag naar Lotte van der Meer of stuur een e-mail naar lotte.vandermeer@x2com.nl.

Kwaliteit medewerker / Quality assesment medewerker

De baan:

Een software tester, die onze opgeleverde producten op het gebied van software voor onze telefooncentrales gaat testen. Wil jij dagelijks meewerken aan de realisatie van nieuwe of aangepaste software?

Wil jij er samen met andere teamleden voor zorgen, dat onze nieuw opgeleverde software perfect getest wordt? En is het voor jou een uitdaging om bugs te vinden en deze door te spelen aan de ontwikkelaars van ons product? Verder ben jij een kei in het analyseren van problemen of zie jij problemen op voorhand aankomen. Kortom, jij bent gewoon heel handig in het IT/telefonie vak.

Jij:

Ben jij iemand die zelf initiatief neemt als het gaat om kennis delen en vind jij het interessant om deze kennis uit te rollen binnen andere afdelingen in onze organisatie? Tevens ben jij geïnteresseerd in softwareontwikkeling en heb jij enige basiskennis van het bijhouden van geautomatiseerd testen. Jij schrijft gemakkelijk en snel en hebt een zeer goede kennis van de Engelse taal. Ben jij bezig met een HBO/WO opleiding of heb jij bijvoorbeeld een MBO opleiding richting ICT net afgerond en al enige ervaring? Maar ook een autodidact sluiten wij niet uit! Wanneer jij woonachtig bent in de regio Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen, dan zou dat perfect bij ons passen.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de telecombranche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen, dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Wij hebben de ambitie te innoveren en nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

Een informele sfeer, een bedrijf met groeiambitie, potentie en een enthousiast team van collega’s. Een marktconform salaris en een flexibele werkplek.

Interesse? Neem snel contact met ons op via 088-8892251 en vraag naar Lotte van der Meer of stuur een e-mail naar l.vandermeer@x2com.nl

Wil je solliciteren op één van onze vacatures? Of staat jouw droombaan hier niet bij?

Vul onderstaand document zo volledig mogelijk is en wie weet spreken we elkaar snel voor een oriënterend gesprek!