Werken bij X2com?

We zijn in 2008 gestart met X2com en groeien sinds die tijd gestaag door. De belangrijkste reden voor deze groei is dat we continue net iets meer doen dan we beloven. En daar worden onze meer dan 500 partners (en hun klanten natuurlijk) erg blij van. En tja… als zij blij zijn, dan zijn wij dat ook natuurlijk!

Maar om die allerbeste service te kunnen blijven bieden, moeten we ons topteam blijven uitbreiden met leuke, slimme, gedreven professionals. Als jij nou na het lezen van dit stukje aangesproken voelt en ook deel wilt uitmaken van ons team, laat het ons dan weten!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van Brabant. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. Met elkaar en met onze klanten.

Bekijk hier onder onze openstaande vacatures

Hieronder vind je een aantal openstaande vacatures. Maar je mag ons natuurlijk ook gewoon een open sollicitatie sturen. Voor aanvullende informatie of vragen staan wij je graag te woord via e-mail: werken@x2com.nl of bel naar 088 889 22 66.

Marketing en Communicatie medewerker

Marketing en Communicatie medewerker

De baan:

Herken jij jezelf in de volgende woorden: actief, marketing kenner, creatieve schrijver, aanpakken, operationeel actief en meedenkend vermogen. Passen ze helemaal in jouw straatje als Marketing en Communicatie vaardig persoon? Dan hebben wij nu zeker jouw aandacht! Lees even verder, want wij zijn op zoek naar jou.

Wij zoeken een Marketing en Communicatie medewerker voor 24 uur per week

Als Marketing & Communicatie medewerker ondersteun je X2com om de strategische bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar stevige inhoud en creatie.

Je bent in staat om op daadkrachtige wijze diverse marketingactiviteiten te initiëren en uit te voeren. Het accent van de werkzaamheden zal liggen op de creatie van de inhoud, deze op slimme wijze in marketing- en communicatiemiddelen te verwerken en via de bijbehorende kanalen succesvol te verspreiden.

Jij:

In dit proces vervul jij een belangrijke rol op operationeel niveau en geef je ondersteuning aan de Product Marketing Manager. Hierbij werk jij samen met collega’s, externe specialistische partijen en ondersteun je de partners door middel van marketing- en communicatieadvies.

Als Marketing en Communicatie medewerker met gevoel voor commerciële distributiekanalen ben jij volwaardig lid van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer en het monitoren van het resultaat is een continu proces waar jij ook de verantwoordelijkheid voor draagt.

Je hebt enige jaren ervaring in een dergelijke functie, social media op het gebied van marketing is meer dan logisch voor jou. Verder pas je perfect bij ons als je flexibel, creatief en natuurlijk communicatief vaardig bent. Je brengt verslag uit aan de Product Marketing Manager.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de IT en telecom branche. De diensten van X2com worden geleverd via ons netwerk van partners, wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Wij hebben de ambitie te innoveren en nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

Een informele sfeer, een bedrijf met groei ambitie en potentie en een enthousiast team van collega’s. Een marktconform salaris, elke vrijdag frietjes, lekkere koffie, werkdagen flexibel in te delen, mogelijkheid om thuis te werken, laptop en telefoon én werken bij het leukste IT en telefonie bedrijf van Brabant!

Interesse? Neem snel contact met ons op via 088-8892253 en vraag naar Lotte van der Meer of mail naar lotte.vandermeer@x2com.nl.

Developer

DEVELOPER

De baan:

Een developer in hart en nieren, die de IT en telefonie business een uitdaging vindt. Wij zijn op zoek naar een developer, die graag binnen een jonge en snel groeiende organisatie wil werken en ook persoonlijk wil groeien. Wij laten je vrij in jouw creatieve geest om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. Je gaat meewerken aan de ontwikkeling van het ClearVox Nexxt systeem.

Jij:

Een development topper: jij vindt het interessant om net dat stapje harder te lopen en verder te kijken dan je neus lang is. Je bent een vlotte werker met kennis van PHP frameworks, zoals Laravel, of jij bent juist ervaren met Node.js. Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen en gaat moeilijkheden niet uit de weg. Jij hebt interesse in nieuwe technische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je hebt een technische opleiding gevolgd op HBO, WO of beschikt over een vergelijkbaar niveau verkregen door werkervaring of trainingen.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de telecom branche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van meer dan 500 partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Wij hebben de ambitie te innoveren en nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

Een informele sfeer, een bedrijf met groeiambitie en potentie en een enthousiast team van collega’s. Een marktconform salaris en een flexibele werkplek. Interesse? Neem snel contact met ons op via 088 889 2251 en vraag naar Lotte van der Meer of stuur een e-mail naar lotte.vandermeer@x2com.nl

App Developer

App Developer

De baan:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met app development. Wij zijn op zoek naar een developer, die graag binnen een jonge en snel groeiende organisatie wil werken en persoonlijke groei belangrijk vindt.

Wij laten jou vrij in jouw creatieve geest om het beste uit jezelf en je collega’s te halen op het gebied van in dit geval app development. Jij gaat mee werken om onze ClearVox app voor Android en iOS naar een hoger niveau te tillen. Verder ga jij meewerken aan de ontwikkeling van ons ClearVox Nexxt platform.

Jij:

Een developer in hart en nieren, die de IT en telefonie business een uitdaging vindt. Een development topper, die snapt wat een gebruiker van een app verwacht. Jij vindt het interessant om net dat stapje harder te lopen en verder te kijken dan jouw neus lang is. Jij bent een vlotte werker en kan naast development op Android en iOS ook prima uit de voeten met PHP of Node.js. Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen en gaat moeilijkheden niet uit de weg. Jij hebt een technische opleiding gevolgd op HBO, WO of beschikt over een vergelijkbaar niveau verkregen door werkervaring of trainingen.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de telecom branche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van meer dan 500 partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Wij hebben de ambitie te innoveren en nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

Een informele sfeer, een bedrijf met groeiambitie en potentie en een enthousiast team van collega’s. Een marktconform salaris en een flexibele werkplek. Interesse? Neem snel contact met ons op via 088 889 2251 en vraag naar Lotte van der Meer of stuur een e-mail naar lotte.vandermeer@x2com.nl

Product Specialist België op het gebied van Telefonie

Product Specialist België op het gebied van Telefonie

De baan:

Wij zoeken een vakbekwaam persoon die ons bestaande portfolio gaat analyseren, bevindingen daarvan gaat vertalen naar vernieuwingen en, waar nodig, gaat aanpassen naar de Belgische markt.

Jij:

Je gaat innovaties vertalen in proposities. Commercie ondersteunen in deals en faciliteren in duidelijke producten en diensten. Je gaat de Belgische markt volgen en blijft de concurrentie met kennis, kunde en innovatie voor. Kortom, iemand die net een stapje extra loopt op dit gebied.

Tevens verzorg je de implementatie van de producten en diensten van A tot Z in de organisatie. Zo denk je ook mee in de opzet en uitwerking van de marketingmaterialen en -tools, gericht op de Belgische markt.

Wij zoeken iemand die op zoek gaat naar kansen en mogelijkheden en voor wie ‘out of the box’ denken een tweede natuur is. Uiteindelijk zorgt de productspecialist België ervoor dat hij/zij als spin in het web alle facetten van de diensten behartigt van X2com België. Hiervoor is kennis en ervaring van de Belgische markt essentieel.

Dit ben jij?

Werkervaring of een specifieke master opleiding is voor ons niet het belangrijkste. Jij voelt je thuis in onze wereld en je hebt een passie voor nieuwe ontwikkelingen in de Telecom business.

Je hebt enige ervaring in Product Management en/of andere ervaring die aansluit bij deze functie. Maar passie, leergierigheid en commitment vinden wij net zo belangrijk! Je bent perfect tweetalig Nederlands en Frans. Engels is een pluspunt. Je bent analytisch en commercieel ingesteld, je vindt het belangrijk om doelen te bereiken en je bent als persoon goed in het leggen en onderhouden van contacten en het promoten van onze oplossingen.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de telecom branche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van meer dan 500 partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Onze ambitie is om te innoveren en we nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

  • Een motiverende en gevarieerde job. Je bent de contactpersoon binnen het bedrijf voor alles met betrekking tot Product Management België, dit doe je samen met jouw Nederlandse collega’s.
  • Een aangename en dynamische sfeer met gemotiveerde collega’s.
  • Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra voordelen.
  • Ook leuk: een bedrijfswagen.
  • De mogelijkheid om te ontwikkelen door middel van trainingen en/of cursussen.
  • Een fulltime job.
  • En natuurlijk: heel veel plezier.

Meer weten of interesse? Stuur dan je reactie aan lotte.vandermeer@X2com.nl of bel naar 088-8892251

Solliciteer

Vul onderstaand formulier in en wie weet spreken we elkaar snel voor een oriënterend gesprek!


(* = verplicht veld)

Vragen of open sollicitatie?

Je kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Voor eventueel aanvullende informatie of vragen staan wij je graag te woord via e-mail.

088 – 889 22 66
werken@x2com.nl