Werken bij X2com!

Werken bij X2com is iedere dag anders. Wij zijn een succesvolle, jonge en frisse organisatie, die haar sporen binnen de telecom- en internetbranche heeft verdiend. Sinds de start van het bedrijf in 2008 zijn wij flink uitgebreid en gegroeid. Natuurlijk willen wij deze positieve lijn in de toekomst door blijven zetten. Binnen onze organisatie bieden wij je een informele en collegiale werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Baanbrekend in telefonie wil niet zeggen dat onze dienstverlening stopt bij het simpelweg aanbieden van telefonie-oplossingen. Wij zijn graag baanbrekend op alle vlakken. Als jij van mening bent een waardevolle aanvulling te zijn op ons huidige team, dan zien wij jouw CV met een motivatiebrief graag tegemoet!

Bekijk hier onder onze openstaande vacatures. Je kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Voor eventueel aanvullende informatie of vragen staan wij je graag te woord via e-mail: werken@x2com.nl of bel naar 088 889 22 66.

Vragen

Bel of mail ons!
088 – 889 22 66
info@x2com.nl

Developer

DEVELOPER

De baan:

Een developer in hart en nieren, die de IT en telefonie business een uitdaging vindt. Wij zijn op zoek naar een developer, die graag binnen een jonge en snel groeiende organisatie wil werken en ook persoonlijk wil groeien. Wij laten je vrij in jouw creatieve geest om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. Je gaat meewerken aan de ontwikkeling van het ClearVox Nexxt systeem.

Jij:

Een development topper: jij vindt het interessant om net dat stapje harder te lopen en verder te kijken dan je neus lang is. Je bent een vlotte werker met kennis van PHP frameworks, zoals Laravel, of jij bent juist ervaren met Node.js. Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen en gaat moeilijkheden niet uit de weg. Jij hebt interesse in nieuwe technische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je hebt een technische opleiding gevolgd op HBO, WO of beschikt over een vergelijkbaar niveau verkregen door werkervaring of trainingen. Jij bent woonachtig in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de telecom branche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van meer dan 500 partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Wij hebben de ambitie te innoveren en nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

Een informele sfeer, een bedrijf met groeiambitie en potentie en een enthousiast team van collega’s. Een marktconform salaris en een flexibele werkplek. Interesse? Neem snel contact met ons op via 088 889 2251 en vraag naar Lotte van der Meer of stuur een e-mail naar lotte.vandermeer@x2com.nl.

App Developer

App Developer

De baan:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met app development. Wij zijn op zoek naar een developer, die graag binnen een jonge en snel groeiende organisatie wil werken en persoonlijke groei belangrijk vindt.

Wij laten jou vrij in jouw creatieve geest om het beste uit jezelf en je collega’s te halen op het gebied van in dit geval app development. Jij gaat mee werken om onze ClearVox app voor Android en iOS naar een hoger niveau te tillen. Verder ga jij meewerken aan de ontwikkeling van ons ClearVox Nexxt platform.

Jij:

Een developer in hart en nieren, die de IT en telefonie business een uitdaging vindt. Een development topper, die snapt wat een gebruiker van een app verwacht. Jij vindt het interessant om net dat stapje harder te lopen en verder te kijken dan jouw neus lang is. Jij bent een vlotte werker en kan naast development op Android en iOS ook prima uit de voeten met PHP of Node.js. Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen en gaat moeilijkheden niet uit de weg. Jij hebt een technische opleiding gevolgd op HBO, WO of beschikt over een vergelijkbaar niveau verkregen door werkervaring of trainingen. Jij bent woonachtig in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de telecom branche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van meer dan 500 partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Wij hebben de ambitie te innoveren en nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

Een informele sfeer, een bedrijf met groeiambitie en potentie en een enthousiast team van collega’s. Een marktconform salaris en een flexibele werkplek. Interesse? Neem snel contact met ons op via 088 889 2251 en vraag naar Lotte van der Meer of stuur een e-mail naar: lotte.vandermeer@x2com.nl.

Wil je solliciteren op één van onze vacatures? Of staat jouw droombaan hier niet bij?

Vul onderstaand document zo volledig mogelijk is en wie weet spreken we elkaar snel voor een oriënterend gesprek!